Politikerstarcraft

10:29 15 Apr 2014

I söndags avgjordes Politikerstarcraft, en tävling där representanter för olika svenska partier gör upp i Starcraft 2. Trevlig stämning, billiga politiska skämt och en jävla massa scifi-krig. Inte alls vad vi kan förvänta oss av den riktiga valrörelsen, alltså?

Jag tog ett snack med Jonathan Rieder Lundkvist, som arrangerar Politikerstarcraft, samt Kalle Markus Pietiläinen, som vann tävlingen.

Jonathan Rieder Lundkvist.
Hur startade egentligen Politikerstarcraft?
– Det hela började med att jag och några andra piratpartister med intresse för E-sport helt enkelt bjöd in folk från andra partier till en turnering 2010. Det hela sändes på nätet, men ingen av oss visste något om det, så det var en rätt dålig produktion. Tanken var då att göra om det, att göra det rätt och jag började snacka med Living on the Ladder för nära två år sedan om att göra något av det. Valåret verkade vara det perfekta tillfället.

Hur är egentligen stämningen mellan spelarna? Första matchen i årets Politikerstarcraft gick ju till exempel mellan Sverigedemokraterna och Vänsterpartiet – något som i sportvärlden skulle ha betecknats som ett ”hatmöte”.
– Stämningen mellan spelarna var väldigt artig och skämtsam faktiskt. Vi skulle faktiskt inte tolererat någonting annat – vi är inte ute efter E-sportsvärldens motsvarighet till firmor. Chatten behövde några extra moderatorer ett tag, men allvarligare än så blev det aldrig. Det var väldigt mycket sportmannaanda i hela turneringen, något jag är mycket glad över.

Gensvaret från publiken verkar väldigt glatt och lättsamt, många ganska snälla politiska skämt syntes ju i både chatten och på twitter. Men finns det något allvar bakom ”leken”?
– Jag anser att alla turneringar har något slags allvar. Man spelar ju faktiskt om någonting – även om det bara är en titel. Det är därför väldigt trevligt att se att att både publiken och partierna är med på noterna. Det sagt så bör det hela inte tas på blodigt allvar. Det är en tävling, och halva poängen med att låta politiker spela starcraft har alltid varit de skämt som folk kommer på.

Tror du de politiska partierna har något att vinna på att placera sig bra i Politikerstarcraft?
– Jag tror inte de har något att vinna på att placera sig bra, men jag tror de har något att vinna på att delta. Tävlingen har visat vara sig mycket uppskattad och detta i en tidsålder då man anser att partierna förlorar kontakten med väljarna.

Kommer Politikerstarcraft trappas upp ytterligare under supervalhösten?
– Det har vi inte bestämt ännu.

Det finns vissa som menar att det är normalisering av farliga åsikter att låta SD vara med i politikerstarcraft. Vad tycker du om det?
– Jag anser att även om jag förstår motiveringarna bakom argumentet så anser jag att det är viktigare att man inte ger SD tillfällen att leka martyrer genom att inte låta dem vara med. SD överlever på att deras världsbild bekräftas och det vill inte jag bidra till. Vidare så tror jag på att föregå med gott exempel, nämligen visa att det inte alls är farligt att alla får vara med, oavsett om det gäller samhället eller en spelturnering.

**

Kalle Markus Pietiläinen, vänsterpartist och vinnare i Politikerstarcraft
Hur kommer det sig att du ville ställa upp i Politikerstarcraft?
– Jag fick ställa upp då jag blev tillfrågad detta av mitt förbund eftersom jag tidigare hade uttryckt en önskan om att representera förbundet (Ung Vänster) och Partiet i Starcraft. Jag såg det som en sjukt kul grej att få kombinera två av mina största intressen på det här sättet.

Vilken var din svåraste motståndare?
Piratpartiets representant ”max” tyckte jag spelade riktigt bra Starcraft, även om han ska ha varit riktigt nervös då matcherna spelades. De två games vi spelade tyckte jag var ganska spännande, åtminstone ut ett spelarperspektiv. Jag har lagt in en rekommendation för att max ska få gå med i akademin för laget som jag spelar för, Team Darkstar, om max nu skulle vara intresserad av detta vill säga.

Hur kändes det att inleda turneringen med att möta Sverigedemokraterna?
Det kändes riktigt bra, även om det medförde en hel del nerver för min del. Jag har hört från många kompisar att jag absolut inte fick förlora den matchen på grund av den politik som SD bedriver, så man kan säga att jag hade ganska stor press på mig att vinna. När jag så också vann serien mot sverigedemokraten var detta en enorm lättnad, och jag nästan flög ur stolen när han skrev sitt sista GG.

Kommer du fortsätta satsa på Starcraft-spelandet i framtiden – eller är du mer intresserad av en karriär som politiker?
Jag älskar eSport och mitt lag, och därför kommer Starcraft alltid att vara något jag håller på med, men just nu tar skolan, politiken och jobbet upp väldigt mycket av min tid, vilket leder till att jag inte har mycket tid till spelet. Politik är något jag började med ganska sent, och det finns så många som är så mycket mer pålästa än mig, så jag tvivlar på att jag någonsin kommer kunna göra en karriär inom detta.

Finns det en ideologisk tanke bakom att spela som Zerg?
– Sedan en ung ålder så har saker som jämlikhet, självuppoffrande och solidaritet varit självklara för mig. Detta spelar ju lite ihop med att Zergs enheter i sin ensamhet kanske inte kan göra mycket, men att de tillsammans, enade, kan åstadkomma otroliga saker. Så här tror jag utan tvekan att det finns en korrelation mellan valen av Vänsterpartiet och Zerg.

**

För den som vill se någon, eller samtliga, av matcherna från i söndags finns VOD:arna uppe här.

 

87 kommentarer | “Politikerstarcraft”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Peter skriver:

  ”- Jag anser att även om jag förstår motiveringarna bakom argumentet så anser jag att det är viktigare att man inte ger SD tillfällen att leka martyrer genom att inte låta dem vara med.”

  SD leker martyrer helt oavsett om de får vara med eller inte, tro inte för en enda naiv sekund att de kommer sluta med pratet om ”sjuklövern” bara för att de får spela lite StarCraft. Var slutar egentligen det då? De får ju t ex inte bestämma en massa, så en kanske ska låta dem ha kontrollen över invandringen, så de inte ses som martyrer? Ha kontrollen över familjebildningen? Det börjar med att låta dem sätta agendan.

  ”SD överlever på att deras världsbild bekräftas och det vill inte jag bidra till.”

  Det är ju exakt det som normaliseringen av ett rasistiskt parti bidrar till. SD överlever för att deras världsbild bekräftas som en vanlig åsikt, SD överlever för att deras parti gång på gång bekräftas som ett helt vanligt parti. Ett parti en kan möta i mysig datorspelstävling. ”Nä, de är nog inte så farliga, hade de varit rasister eller nazister som en del säger så skulle väl inte vanligt folk välkomna dem.”
  Gång på gång normaliseras SD och gång på gång tar deras världsbild över. SVT frågar sig hur mycket invandring Sverige egentligen tål. Det påstås att många barn undantas från simträning pga religiösa skäl. Rom anklagas för att ha gjort ett PR-jippo på hotell.
  Hur många gånger måste detta normaliseringsarbete ge rutten frukt innan folk fattar att nej, det funkar inte.

  ”Vidare så tror jag på att föregå med gott exempel, nämligen visa att det inte alls är farligt att alla får vara med, oavsett om det gäller samhället eller en spelturnering.”

  De är inte barn. De är människor med makt.

 2. Mirko skriver:

  @Peter
  Wow, ditt resonemang gör att jag placerar dig i samma fack som många SD anhängare. Dvs samhällsfarliga människor.

 3. free robux skriver:

  Awesome post by the friend keep it up buddy.

  1. 1stopfilter skriver:

   Pleatco PJ200S is a high-performance pool filter cartridge designed to provide clean and clear pool water for extended periods. With its advanced technology and superior filtration capabilities, the PJ200S cartridge is suitable for pools with a capacity of up to 50,000 gallons. Its unique pleated design provides a larger filtration area, allowing for improved water flow and better dirt and debris removal. the Pleatco PJ200S is a popular choice among pool owners looking for a high-quality pool filter cartridge.

 4. Grand Blog! I should need to thank for the endeavors you have made in shaping this post. I am trusting in a practically identical best work from you later on also. I expected to thank you for these districts! A commitment of gratefulness is altogether to share.

 5. Are you gushing over the new celebrity outfits in the same way that we are? If yes, then head over to New American Jackets and get the latest articles of your favorite on and off screen celebrities. The quality of the top layers make them an irresistible piece for everyone!

 6. Quilted Jackets skriver:

  Your wardrobe collection of the top layers is easily sorted by The Movie Jackets. With the latest quilted jackets, it requires little to no effort to look your best self. Taking things next level seems easy and quick with the bold and bright addition of a dynamic outerwear!

 7. j4jacket skriver:

  Every fashion follower have couple of jackets to with every outfit in the closet.Jackets for men or women , everybody loves to have nicely fitted and well-designed jackets. Display of edgy and confident look, the outer wear can be sometimes the only must have for many people.

 8. j4jacket skriver:

  Leather biker jacket is desired by every men and women. A sexy and chic upper layer to adore is perfect add on for a wardrobe, for casual meetings and hangout the biker jacket will become the reason for nice words and compliments from your friends.

 9. Elena Salvatore skriver:

  Thankfully! This is absolutely astonishing and delightful post. This post is much similar to the Mrs Claus Jacket article. I’m pleased to share the appreciated information.

 10. Elena Salvatore skriver:

  Very helpful post I’ve read and related to the Captain America Jacket article. I am really glad to read and appreciate that.

 11. Robert skriver:

  Black is the color for everyone, Men and women always have a top which is black, Nightwing Leather Jacket with collection of great apparels the black leather jacket always takes the recommendation. The shiny and tough look of the jacket is cherry on top on each outfit.

 12. Wow, What a Excellent post. I really found this to much informatics. It is what i was searching for. I would like to suggest you that please keep sharing such type of info.

  1. Thank you for another great article. Where else could anyone get that kind of information in such a perfect way of writing? Best Doctors in Pakistan I have a presentation next week, and I am on a look out for such information.

 13. Study for SAT skriver:

  Agree to your words, study for SAT is a must when required to be admitted in a college, but, one should not have to be lacked behind in mending his or her skills.

 14. It was really bad day. But i appreciate your work you keep sharing informative and trending content keep it up.!

  Regards,
  Mike

 15. Websites are now upgrading these days according to new standards. In Pakistan, developers are striving their way to strengthen their grip on website development.

 16. Test Prep skriver:

  This write-up says it all. In addition, An individual will not be able to act in accordance with the expected behavior unless experienced. Education should be acquired to tackle all sort of life hacks not just eyeing on certain aspects.

 17. Ellaen Jenni skriver:

  Great! Its very information post I really impressed this stuff your content is very helpful for me to thank you very much dear keep doing for good work Bomber Jacket Womens

 18. liam johny skriver:

  Cash for cars Mackay is the biggest buyer of used cars in the QLD area. With years of experience in the car wrecking business, we are well versed with the latest trends and policies of the industry.

 19. julie rose skriver:

  North Brisbane Wreckers provides the best unwanted car removal service without charging you an errand or a single penny. If your car is in a driveway for so long that it has become unwanted to you and is no longer road worthy.

 20. Elena SAlv skriver:

  Car Removal Brisbane makes getting rid of your unwanted vehicles easy.

 21. Ana Ferral skriver:

  Max Cash For Cars Logan is a professional scrap car removal company located in Rocklea. We are top car buyers who offer free no-obligation quotes, same-day car removal, and the highest cash for cars.

 22. julian liam skriver:

  Cash for Cars Sunsine Coast has an upper hand compared to other car wreckers Sunshine Coast that because we are a licensed company with years of experience in this industry.

 23. mitchell james skriver:

  Our Car Removal Sunshine Coast services will assist you in getting rid of your unused vehicle and replacing it with top dollars.

 24. Nimra Khan skriver:

  Very much true, digitalized world has given us much too much bliss, making our lives comfortable. The most frequent element of this new realm are the websites and there is availability of bulk companies in Pakistan who are well known in developing best websites.

  1. Hey what a brilliant post I have come across and believe me I have been searching out for this similar kind of post for past a week and hardly came across this. Thank you very much and will look for more postings from you.

 25. The words of your article speak the reality about the world of clothing and I highly admire your efforts to share this useful information with us.

 26. The words of your article speak the reality about the world of clothing and I highly admire your efforts to share this useful information with us.

 27. kiran aftab skriver:

  While surfing on the internet, I am glad to come across your article. I agree with you… online shoe stores must develop their approach to deliver the exact size and style of the footwear. best shoes brands in karachi

 28. I agree with your words. What you have written makes absolutely sense. E-invoicing in Saudi has eased us much in terms of overseas trade. https://www.edsgcc.com/

 29. Much obliged for sharing this wonderful post for the spring of watercolors. use in an alternate habits is truly magnificent. red leather jacket

 30. By and large I never comment on article anyway your article is convincing so much that I never stop myself to Real Leather Jackets womens offer something about it. You’re working really Man, Keep it up harley quinn jacket

 31. I see some incredibly significant and kept up to length of your solidarity looking for in your on the site. Thankful for sharing this superb post for the spring of watercolors. use in a substitute propensity is genuinely great

  1. Top Gun jacket skriver:

   I love your content and the lessons you share with your readers it could be helpful for every person. Every time I read a post, I feel best forum like I am able to take advantage of this post

 32. Daft Punk Jacket skriver:

  Very helpful post I’ve read and related to the Daft Punk Jacket article. I am really glad to read and appreciate that.

 33. Thomas skriver:

  Hello there everyone, here everyone is sharing their knowledge, thus it is good to visit this webpage, However, that is a valuable piece of knowledge. [url=https://thegenuineleather.com/product/washington-commanders-varsity-jacket/]Washington Commanders Jacket[/url]

 34. Sam Paul skriver:

  Thank you for sharing this excellent and informative material. Excellent website! I came into this when searching on Internet. This page’s material is not only original, but also well-researched. I appreciate it. Yelena Belova Vest

 35. Major and confounding post here. I’m plainly euphoric and really affected to look at your blog. I see that more proportionate obsessions with this post should change our thought. Respect you for sharing a drawing and cool post. Keep it up

 36. joker costumes skriver:

  I truly thank you for the fundamental information on this extraordinary subject and expect more hair-raising posts. Grateful for participating in this importance article with me. I’m feeling a responsibility of appreciation without a doubt! Expecting another magnificent article. Good luck to the maker! Totally wonderful!

 37. I truly thank you for the fundamental information, keep sharing this type of great content.

 38. I truly appreciate the fundamental information; please continue to share this type of excellent content.

 39. Your work is very good and I appreciate you and hopping for some more informative posts. Thank you for sharing great information to us.

 40. Thanks for sharing the info, keep up the good work going…. I really enjoyed exploring your site. good resource…

 41. I appreciate you posting these articles here. Sincerely, I appreciate the effort you are making. Please keep producing high-quality material for us.

 42. Michelle Evans skriver:

  Fantastic article. I enjoy the way you write because you make everything plain and simple to understand.

 43. Han Solo Vest skriver:

  It’s kind of you to provide this knowledge. I absolutely liked it. Wishing you much success and keep up the excellent job!

 44. Pauieno skriver:

  Great information. Thanks for making it simple to read and understand.

 45. When my own blog is based around the going daily thoughts and research about this somewhat controversial concern. I discovered that I nonetheless need to use more of the methods you have mentioned in this posting.

 46. David skriver:

  Så här tror jag utan tvekan att det finns en korrelation mellan valen av Vänsterpartiet och Zerg. haha A++

 47. vintagewatches.pk skriver:

  vintagewatches.pk is Shop of the Vintage Rare Retro Classic Antique Digital LCD Watches from Pakistan, like Casio Seiko Citizen G-Shock Alba Orient Ana digi Game Calculator Melody alarm watches from 1970s, 1980s, 1990s.

 48. Thank you for sharing such stuff here, You are putting in a lot of work, which I much appreciate. Please keep sending us content of this kind.

 49. I really appreciate how much work you are putting in by giving this information. Send us more articles like this, please.

 50. I appreciate you sharing this useful knowledge with us; I find it to be really insightful and helpful. Without a doubt, I’ll tell my friends about it.

 51. I really like the way that you have expressed yourself. There is a lot to be admired from this post. You might want to click on

 52. Drive Jacket skriver:

  It’s a statement piece that exudes confidence and intrigue. The Drive Jacket is crafted with exceptional quality, and the attention to detail is remarkable. The slim fit and sleek design give it a sophisticated edge that sets it apart from other jackets. Every time I wear it, I feel like I’m part of a thrilling movie scene.

 53. Akira Jacket skriver:

  Step into the futuristic world of style with the Akira Jacket. Inspired by the iconic anime film, this jacket is a fusion of edgy aesthetics and cutting-edge design.

 54. Men of style, take note! Prepare to make a big statement this Fourth of July with our quality Independence Day jacket for guys. And guess what? During our special offer, you may save up to 30%. Don’t let this chance pass you by; improve your wardrobe today and let your style shine on Independence Day!

 55. A very top-notch blog has grown to end up located up. We are simply grateful to your weblog is placed up. You will discover loads of techniques after touring your submission. The facts defined well right here at the professionals and cons provided well right here are deliberately written to be in particular current-day-day-day and easy to apprehend.

 56. ROBERT WRENN skriver:

  Celebjackets have a wide range of jackets inspired by everyone’s favorite movie fight club for its fans. They arrive with sure variations like slim in shape, distressed fashion, Shearling, Quilts, hood and plenty greater designs that did not appear as a style earlier than.
  https://thecelebjackets.com/tyler-durden-jackets/

 57. robert wrenn skriver:

  Yellowstone is an immersive and addictive series. It shows that there are genres like Neo-Western and that they are as strong as ever. It gives an old Dallas vibe, but with a much stronger, more grisly realism. Credit to Tyler Sheridan for coming up with such a masterpiece. Characters in the series are complex, intelligent, and extremely loyal (with the exception of Jamie). Cole Hauser (Rip) and Kelly Reilly (Beth) are talented actors. All their efforts led to the ultimate success of the series.
  https://thecelebjackets.com/yellowstone-jackets/

 58. robert skriver:

  The world is taken aback by the craze of squid games. The games, which have also been dubbed the most perilous series, have fascinated the people worldwide, who now have been looking for the squid game Merchandise for sale. At squidgamemaker, we now bring you the most elusive collection of premium squid game costumes, including a diverse assortment of Halloween Costumes, squid game guard costume, and squid game tracksuits
  https://www.squidgamemaker.com/

 59. delta 8 hi skriver:

  D8-HI ARE THE ULTIMATE DELTA-8 THC CARTRIDGES FOR VAPERS Being a vaper who loves to get high, you’ve probably heard of delta-8 THC. Delta-8 THC is a cannabinoid, the key psychoactive cannabis compound. But delta-8 THC has some advantages over delta-9 THC. It’s less potent, so you won’t get too stoned or paranoid. For further details on the differences between Delta strains, click here. But where can you find delta-8 THC? Well, you can’t just walk into a dispensary and buy it. Delta-8 THC is not organically ample in cannabis plants. It’s normally crafted from hemp-derived CBD thru a chemical process. Some of them may contain harmful additives or cutting agents that can ruin your vaping experience. D8-Hi presents you with easy solution carts and edibles that contain delta-8 THC in them. So for a kickback after a long day, grab your mod and D8-Hi cart and get ready to enjoy the best of both worlds: the high of delta-9 THC and the chill of CBD. Trust me, once you try the D8-Hi cart, you’ll never go back to regular THC carts again. Shop now and discover the difference between D8-Hi products now.

 60. supreme max vape skriver:

  Supreme Max 2% disposable vape has the most unique feature; the two percent shows the nicotine level in this pod system.

 61. robertwrenn skriver:

  The HQD cuive is a compact and disposable vape pen, which easily fits into your pocket or handbag. The Cuvie is perfect for the casual vaper who likes to have a social puff while out with friends or after a long day at work. With a 950mAh battery, the Cuvie will last for 300 puffs and can be stored without risk of expiry between uses. No need for a long smoke break at work, you can quickly have a few puffs without anyone noticing.
  https://hqdaus.com/product-category/300/

 62. Credit skriver:

  Thanks for the data and figures published. We take advantage of the response to leave a review link with relevant information and news about Review: Credit Karma

 63. The world is taken aback by the craze of squid games. The games, which have also been dubbed the most perilous series, have fascinated the people worldwide, who now have been looking for the squid game Merchandise for sale.
  https://www.squidgamemaker.com/product-category/costumes/

 64. Unlike traditional cigarettes this product is a cost-effective alternative to smoking. Accessing the ability to use whenever and safely store away for later use. This gives you the power to monitor consumption and involves less trips to the tobacconist; whilst being the perfect solution for those in the process of quitting cigarettes.
  https://hqdaus.com/

 65. david smith skriver:

  if you’re searching for the best fort lauderdale smoke shop, you should have to try puff n pass smoke and vape shop, they have great products at affordable prices. You won’t regret it.

 66. bars in euless skriver:

  bars in euless is the spacious gathering spot with local beer on tap, sports on lots of TVs, pool & a covered patio.

 67. Normally I don’t leave comments, but your piece piqued my interest so much that I had to write one on Real Leather Jackets for Women. You’re doing an amazing job, man. Continue onward.

 68. Excellent blog! Such clever work and exposure! Keep up the very good work. https://www.jacketscreator.com/product/sonic-shadow-the-hedgehog-jacket/

 69. Jack Daniel skriver:

  A classic and adaptable piece, a Fur leather jacket can be worn with everything and emanates rough elegance. Crafted from high-quality leather, these jackets are not only durable but also lend a sense of refinement to numerous ensembles. The warm and earthy tones brought forth by the brown color make this coat a go-to for individuals in need of a timeless and flexible outerwear option.

 70. You may take your style to the next level by wearing a Mens Leather Jacket Brown, which exudes an air of classic refinement. Our guide encourages you to embrace the raw but sophisticated attractiveness of this wardrobe staple, which is created by combining traditional design with current fashion to produce an item that is adaptable and can be worn throughout the year or across the seasons.

 71. The great website and information shared are also very appreciable. https://www.jacketsmasters.com/product/joel-sanchez-berlin-jacket/

 72. studded jacket skriver:

  Excellent article. Very interesting to read. I love to read such a nice article. Thanks! keep rocking
  spiked leather jacket

 73. Mike Rooney skriver:

  Pretty! This was a really wonderful article. Many thanks for supplying thisEd Speleers James Thomas Jacket

 74. Steven Markup skriver:

  Discover the allure of vintage fashion with our latest blog post showcasing the timeless charm of the iconic 49er starter jacket gold in shimmering gold. Explore now!

 75. As of my last knowledge update in January 2022, I don’t have specific information about a concept or term called ”politikerstarcraft.” The phrase seems to combine ”politiker” (politician) with ”StarCraft,” a popular real-time strategy game. Without additional context, it’s challenging to provide precise comments.

  If you are looking for more jobs then visit our website.best recruitment agencies in pakistan.Thank you!

 76. kevinlevin skriver:

  The Rip Wheeler hat exudes an aura of mystique and determination. Channel your inner cowboy with this iconic piece of headwear.
  Site: yellowstone rip hat

 77. Alfalah Host skriver:

  ”PolitikerStarCraft” envisions a strategic and engaging game where politicians compete in a virtual arena, showcasing their diplomatic skills and decision-making prowess. This concept merges real-world politics with gaming dynamics, offering a unique platform for political discourse and engagement. It promises an exciting and thought-provoking experience for players interested in both politics and gaming.

  Best Digital Marketing Agency In Pakistan. Alfalah host

 78. ”Politician StarCraft” offers a whimsical yet insightful look into the world of politics, blending strategic gameplay with the complexities of governance and diplomacy.

  With its humorous premise, this concept not only entertains audiences but also prompts reflection on the parallels between real-world decision-making and the strategic maneuvers of a popular video game.

  taxi book now! annaplis to metro station

 79. Allied materials skriver:

  Michael Gill might explore the concept of ”PolitikerStarCraft,” pondering the fusion of politics and strategy gaming.
  In ”PolitikerStarCraft,” Michael Gill could analyze the hypothetical scenario of politicians engaging in strategic gameplay akin to the popular video game ”StarCraft.”
  ”PolitikerStarCraft” may serve as a thought experiment for Michael Gill, probing the potential parallels between political maneuvering and the intricate strategies of competitive gaming.

  concrete transit mixer karachi

 80. Alfalah Books skriver:

  ”Politician StarCraft” merges the worlds of politics and gaming, offering a satirical yet insightful perspective on strategic decision-making and competition.

  This concept prompts humorous speculation about how political figures might fare in the intense battles and complex alliances of the StarCraft universe.

  As players envision their favorite (or not-so-favorite) politicians commanding armies and vying for control, they engage in lighthearted exploration of the intersection between real-world leadership and virtual warfare.

  Provincial Sales Tax Return Filing Pakistan.

 81. StarCraft is a popular real-time strategy game developed by Blizzard Entertainment, known for its deep gameplay mechanics and competitive multiplayer scene. Players control one of three unique factions: Terran, Protoss, or Zerg, each with distinct units and abilities. The game has a dedicated fanbase and is considered one of the greatest RTS games of all time.

  Best Eye Hospital In Pakistan.
  general Eye Clinics

 82. Crafts Emporium skriver:

  Politician StarCraft merges strategy and diplomacy as virtual worlds collide in the arena of governance.

  As leaders navigate treacherous digital landscapes, alliances are forged and ambitions tested, offering a unique perspective on the complexities of political maneuvering.

  Through this innovative platform, insights into leadership and decision-making are gleaned, shaping perceptions of real-world governance.

  Illuminate your space with our stunning range of lamps. From sleek and modern designs to timeless classics, our lamps add warmth and
  ambiance to any room. Whether you’re reading, working, or simply relaxing, our lamps provide the perfect lighting solution for every situation.

  Ordered now!!
  lamps in pakistan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG