Chatroulette – nu inte bara snoppar!

9:34 21 Aug 2015

Chatroulette. Minns du det? En chatklient skriven av en 17-årig ryss. Tanken är att du slumpmässigt ska videochatta med främlingar. En ganska fin tanke, som i verkligheten blir precis så smutsig som en kan tänka sig. En slags ryskroulette för Internet-generationen. Risken för att klicka rakt in i en live-snopp är ständigt närvarande.

Men Chatroulette har inte bara använts till snuskigheter (jag har faktiskt en bekant som träffade sin fru genom Chatroulette också, men det är en annan berättelse). B-filmsmakaren David Reynolds till exempel. Han och hans Realm Pictures har gjort något kreativt med Chatroulette. Eller i alla fall något ganska roligt. Ett FPS (first person shooter) i realtid. Där den lycklige Chatroulette-användaren som hittar David får styra en person som sitter fast i ett rum tillsammans med en zombie. Mer vill jag inte avslöja, se klippet istället!

10 kommentarer | “Chatroulette – nu inte bara snoppar!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Björnen skriver:

  Det där kan vara det coolaste jag nånsin sett någon göra. Någonsin!

 2. Tove skriver:

  Åhhh jag såg det här på r/gaming och vart helt till mig. HUR COOLT ÄR DET INTE!? LA! Hoppas dom hittar sponsorer så att dom kan bygga på hypen ^-^

 3. Solutions.brother.com/windows skriver:

  Brother has been known for manufacturing Best printers and its services are enjoyed by a number of people,Solutions.brother.com/windows is a official website to download latest drivers.

 4. Solutions.brother.com/windows skriver:

  Brother has been known for manufacturing Best printers and its services are enjoyed by a number of people, You can Visit here to get latest and updated setup software for Brother USB and wireless all model printers or you can visit Solutions.brother.com/windows also.

 5. canon.com/ijsetup skriver:

  Canon has been known for manufacturing Best printers and its services are enjoyed by a number of people, You can Visit here to get latest and updated setup software for canon.com/ijsetup USB and wireless all model printers.

 6. canon.com/ijsetup skriver:

  Canon has been known for manufacturing Best printers and its services are enjoyed by a number of people, canon.com/ijsetup is a official website to download latest drivers.

 7. canon.com/ijsetup skriver:

  Canon has been known for manufacturing printers and its services are enjoyed by a number of people. To get latest & updated drivers for canon printer all models, visit canon.com/ijsetup and download driver free.

 8. HP is one of the best printer Manufacturer company in the world and they provide best and rapid customer service. Call HP printer Customer service number to get help with all problems related to HP Printer.

 9. AOL offers a range of integrated products and properties including communication tools, services and subscription packages. http://www.aol.com offcial site is official website of AOL, here you will find solutions for your all types of AOL products.

 10. Kevin Martin skriver:

  Chatroulette is a manual device that allows users to place a rubber cock ring on the shaft of their penis.

  Professional Cooling and Heating Services in Chicagoland

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG