Planetbyggarmys rakt i browsern

2:36 5 Jan 2016

 polygonalplanet.png

Jag vet inte vem Oskar Stålberg är (efter en snabbgoogling förstår jag att han jobbar på Ubisoft Massive, förmodligen med efterlängtade The Division), men jag skulle vilja tacka honom för att han gjort en grå januarimorgon lite ljusare och mer färgglad. Behöver du en paus på jobbet? Kolla då in Oskars ”Polygonal Planet Project – a study in tilesets”. Bygg en liten planet genom att klicka ut byggstenar (stad/skog/hav/osv) och se hur allt organiskt bara pluppas rakt ut. Supermysigt.

Och när du känner dig färdig där kan klicka dig vidare till Oskars tumblr och njuta av andra fina saker han gjort.

(Vi gillar dig, Oskar!)

4 kommentarer | “Planetbyggarmys rakt i browsern”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Himanshu skriver:

  There are many things to do in free time if you were interested in playing such online game then just from our website https://wordunscrambler.online play word unscrambler game which you will play online without any charges.

 2. kopilka skriver:

  Writing a couple of papers on my studies interfered with my work, so I turned to essaypro reviews for help. In general, all the works were in my hands on time. Some of the work I have finalized a little, but in general, the work is written very well.

 3. jackson skriver:

  Having lost a lot of time on other sites, only here asian brides I was able to help. I was picked up a young Asian girl in a short time.

 4. Tommy01 skriver:

  It was actually lot harder than I anticipated to go to university, thus my grades had issues. Then we were taught that in online classes we may rectify them. I decided to pay the individual to take my online classto fix my ratings. All worked smoothly, I got the expected outcomes and could enjoy the holiday. We strongly suggest this website.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Andra bloggar

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg