Trump – Den galaktiske slutbossen

9:38 5 Apr 2016

Donald Trump. Den ultimata filmskurken. Ja, alltså, så till den grad att han liksom redan är det (typ). För att inte tala om Heel – alltså bad guy i wrestling-världen. Som om det inte vore nog spred idag det officiella Donald Trump-kontot ett nytt bevis för att gamle Drumpf minsann tillhör den mörka sidan.

Originaltrailern för Mass Effect 2

I filmklippet som spridits blandas Donald Trumps ord med den superonde galaktiske skurken The Illusive Mans, från rymdeposet Mass Effect 2. Bilder från ett sårigt USA tonsätts med pampig musik – och i slutet slår en svulstig TRUMP EFFECT-logga mot bildskärmsrutan.

Med tanke på hur internet funkar var det förmodligen ett troll, men det är fortfarande oklart exakt i vilket syfte den gjordes. Klart är dock att Electronic Arts, företaget som äger rättigheterna till Mass Effect, inte såg på detta med något slags nöje. Och klippet togs sedemera ned från Youtube.

2 kommentarer | “Trump – Den galaktiske slutbossen”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Himanshu skriver:

    Hey Thanks for such knowledgeable article, If you were looking for the tutorial by which you will get help to add printer in windows 10 pc then just from here http://addprinterwindows10.com/ get the best and easiest process to add printer in windows 10 pc in few steps.

  2. Yakob skriver:

    See the best choice – apknature.com

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp