Amerikan på besök i svensk bar

3:02 30 Jul 2015

Jag pratade med en amerikansk vän som tidigare har bott här. Han berättade om sitt utifrånperspektiv på en av Stockholms kändare krogar.

”Folk är så snygga att man blir irriterad. Alla har vackra kroppar och moderiktiga kläder. Människor är väldigt avslappnade och vänliga. En gång var jag där med mina föräldrar. Döm om min förvåning när hon berättar att en man i 30-årsåldern kom fram till henne, hon är själv närmare 70, och erbjöd henne kokain. Obegripligt nog tackade hon nej till den här möjligheten vilket gjorde mig en smula upprörd.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp