drakfrukt

Istället för Drake: Drakfrukt

11:26 14 Apr 2015

Så mycket Drake just nu. Drake och Madonna, överallt. Jag tänkte säga en sak om drakfrukt istället, för jag bryr mig inte speciellt mycket om Drake. Frukt däremot gets the juices flowing.

Idag smakade jag drakfrukt för första gången. Den får betyg: Utseende 5/5, smak 1/5.

Så falsk marknadsföring! Den är så snygg, men smakar så lite. Det är ju inte utan att man identifierar sig med den. Sådär, nu kan ni gå tillbaka till era Drake-studier igen om ni vill.

/Slaktarn

4 kommentarer | “Istället för Drake: Drakfrukt”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Greta Thurfjell skriver:

    Ugh, aldrig varit med om en frukt med så whacked up snygg/god-ratio! Ser ut som frukt-Nicki Minaj, smakar som frukt-Gerard Depardieu :(

  2. Ditte skriver:

    Även typiskt exempel på frukt med coolt namn DRAKfrukt som inte backas upp av smaken. Dit hör också Persimonen som trots sitt snygga namn inte smakar annat än fadd lite unken sockervadd!

  3. Julia Gummesson skriver:

    Instämmer med allt ovanstående! Den där jävla persimonen. Ett annat exempel på besvikelsefrukt är frukten Uglin (namnet…) som marknadsförs som en blandning mellan typ citron och apelsin. Smakar som skruttig brun grape. Ej fett

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG