Be bold with bananas

14:19 11 Maj 2015

Måste lägga till en grej angående det jag skrev om bananer. Som kanske framgick av det här inlägget har jag en fascination för udda kokböcker. Här är en på banantemat. Titeln får fem av fem i betyg.

Jag tycker att bananer i matlagning är en stor synd, men jag accepterar att vi alla är olika. Tillhör du den mer accepterande falangen kan den här boken kanske vara något för dig. Ett av de allra mest ”bold” recepten är detta eleganta bananljus som står förankrat i en ananasring. Det är något med hur majonäsen droppar ner från körsbäret som kröner bananskaftet som verkligen chockar mig in i märgen. Jag vet liksom inte vad jag ska säga.

Usch. Ja.Ni ser ju. Ett bananrecept (kan man ens kalla dessa hemskheter för recept? Monteringsanvisning vore ett mer beskrivande ord) som inte finns med i ovan nämnda kokbok men som jag däremot blir glad och exalterad av är dessa härliga banandelfiner! En utmärkt center piece på middagsbordet.

Herregud, nu får det verkligen vara nog med bananer på ett tag. Det är inget att hänga upp sig vid. Bananer hör hemma i smoothies och i fruktskålar, inget annat. Tack för mig.
/Slaktarn

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Andra bloggar

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg