Kål på en bädd av porslin

20:34 31 Maj 2015

Denna diem har jag inte riktigt klarat av att carpe. Främst på grund av att det carpades en hel del igår kväll, bland annat genom något så otidsenligt som jägershots (vem beställer in det nu för tiden? har jag fel?). Idag känns det bra att väga upp för dekadensen med en trygg kålrätt. Koka savoykål under lock i saltat vatten, häll av i durkslag efter några minuter. Ringla över en vinägrett på olivolja, dijonsenap, vitvinsvinäger och lite honung. Hyvla lite parmesanost över, hacka några hasselnötter och lägg till dom också. Servera på en bädd av porslin. För extra refinement: en skur med tryffelsalt.

Nu är det verkligen läge för ett stort glas coca cola. Livets dryck.
/Slaktarn

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp