Tidningen Må Bra får mig att Må Dåligt

16:12 8 Jul 2015

För en tid sedan satt jag i väntrummet på min läkar/hjärnskrynklarmottagning och bläddrade i tidningar. Det bjöds på två alternativ: Må Bra och tidningen Väntrummet (som skryter med att de är ”den största tidningen i svenska väntrum” lol). Eftersom jag var hos läkaren för att så att säga Må Bra valde jag att fördriva tiden med den tidning som bar det namnet. Det gick dock snabbt upp för mig att ingen i tidningen verkade må speciellt bra. Se exempel nedan.

Må Bra fick mig snabbt att må Mycket Dåligt.

Jag hittade de här bilderna i min telefon nu och blev nyfiken på vad mer tidningen har att bjuda på. Så jag kollade in deras hemsida. Den verkar mest handla om att få vardagspusslet att gå ihop samt att bli smalare. Några rubriker för att illustrera:

Fettbrännardieten: minska fem kilo på två veckor!
Skippa dieten! Är mer ovanlig mat – då går du ner i vikt
Därför är det okej att gå upp i vikt i sommar
Forskare: Din personlighet avgör hur du äter
Ny studie: Vitamintillskott kan ge dig akne
Därför har svenskarna tröttnat på dieter
Så många kalorier bränner en midsommarfest

… och så vidare i all oändlig oändlighet.

Tänkte avrunda med att berätta vilka topp tre saker som får mig att må bra just nu.
1. Att det är en fågel utanför mitt fönster som sjunger samma melodi hela tiden, exakt samma melodi som i den där Drake-låten ”started from the bottom now we’re here”. Jag gillar inte Drake så mycket men det piggar ändå upp.
2. Att göra eget iste och klunka i mig.
3. Att Google har en ny algoritm som fogar ihop bilder till film på ett helt SJUKT sätt

/Er tillgivne tidningsslaktare

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG