Hamburgarna på Lidl

23:59 19 Aug 2015

Varje gång jag ser dessa inne på Lidl får jag kalla kårar. Det är något djupt deprimerande och nästan ensamt över dem. Så ovan att se burgaren, som i vanliga fall är så högt älskad i såväl slott som koja (äntligen fick jag använda det uttrycket! har laddat länge!) på detta utelämnade vis. Vem är kunden? Har någon provat? Kan ni i så fall ge er till känna och dra en snabb recension?

9 kommentarer | “Hamburgarna på Lidl”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Mathias skriver:

  Haha, de är så jävla deppiga!

 2. Jörgen skriver:

  Jag har tänkt att jag ska prova dem i ungefär tre års tid nu. Måste bara hitta ett tillfälle när övriga familjen inte är hemma och kräver gemensam middag…:-)

 3. Julia Gummesson skriver:

  Jörgen: Ditt tillfälle är nu! Pröva och återkom tack! För jag mäktar inte med det själv.

 4. mindfullnes skriver:

  Min pappa köpte en sån här för en himla massa år sedan. Ingen vågade äta den så det låg oöppnad i kylskåpet jättelänge.

 5. MATTE skriver:

  Bor i kollektiv och en av de vi bor med som sitter mest inlåst i sitt rum äter dessa. Hen kombinerar dessa med red bulls. Kanske blir en delikat kombination men inget jag tänker prova.

 6. MATTE skriver:

  Bor i kollektiv och en av de vi bor med som sitter mest inlåst i sitt rum äter dessa. Hen kombinerar dessa med red bulls. Kanske blir en delikat kombination men inget jag tänker prova.

 7. M-L skriver:

  Jag var på grillfest i sommar och då var det några som hade med sig sånna! Jag blev förvirrad och upprörd men de verkade nöjda. De tog alltså ut ”köttbiten” ur brödet och la på grillen, sedan tillbaka i brödet och åt. Kan ju tillägga att detta skedde i Lidls hemland…

 8. Oskar skriver:

  Testade en gång när jag var långt bort och behövde något som gick att äta i bilen snabbt (och Lidl var det enda i närheten och ärligt talat så är detta nog bland de aptitligare färdiga rätter som finns där). Smakade som man kan förvänta sig. Typ som en Mamma Scan pannbiff kall i ett torrt bröd. För att få samma smak ”hemma” så är det bara att lägga en färdig pannbiff i ett hamburgerbröd som närmar sig sitt bäst-före-datum. Jag har för mig att det fanns något mer i burgaren men det var i alla fall inget som hade någon smak.

 9. Stellan Hökfelt skriver:

  Intressant lågmäldhet i sin sköra smakkompostion och just hur de maskerar brödets sötma i den kalla hamburgaren för att få den att försvinna i den uppvärmda är mattekniskt intressant.

  Hoppas du hann med tåget, kul att du fråga om lift, att samarbeta är vägen till en roligare värld, var rädd om dig och lycka till med din text.Var tvungen att läsa din blogg, blev nyfiken och sen blev jag sugen på hamburgaren. Analyserat mycket olika prissegment på mat och att kunna komma ifrån det som lätt kan bli överdrivna höga smaker så är just detta prissegment tämligen intressant. Kul bloggstil du har! Vänligen Stellan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG