Hjälp!

15:09 17 Aug 2015

Kära misolovers! Ignorera mina skabbiga naglar och hjälp mig med en sak är ni snälla. Jag fick precis den här. Jag har använt miso i maten lite då och då, men misstänker att jag inte är något fullfjädrat misoproffs. Vad är era bästa misorecept? Som huvudattraktion, som tillbehör eller som pikant inslag. Jag samlar de bästa tipsen i en lyxig coffe table book som man kan köpa för dyra pengar i Nöjesguidens (ännu inte existerande) webbshop.

/Slaktarn

3 kommentarer | “Hjälp!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. En misolover skriver:

    Alltid i buljong de gånger jag gjort de hemma själv, ibland i köttfärssåsen

  2. Josefine skriver:

    Jag brukar göra en salladsdressing med miso. Typ höfta ihop lite olivolja, citron (mycket citron annars skär sig dressingen), ingfära och miso. Sen blandar jag den (ordentligt) med rå grönkål och annat najs.

  3. natalie skriver:

    velat prova misomajo sen lisa förare-winbladh skrev typ en essä om hur gott det var. snälla testa och återkom!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG