Picard öppnar i Malmö

13:56 23 Nov 2015
 
Börjar veckan med FANTASTISKT glada nyheter: Picard öppnar snart i Malmö!
 
Picard öppnade sin första butik i Sverige år 2013, och sydsverige har sedan dess med rynkade ögonbryn sett hur kedjan brett ut sig i olika städer norröver. Den 18r december är det i alla fall dags. Adressen blir Spångatan 3, alltså mittemot Triangeln.
 
– Picard har vunnit enorm uppskattning i Sverige. Det är roligt att se hur kunderna provar sig fram bland sortimentet, från våra färdiga aperitifer och förrätter till våra franska specialiteter och efterrätter, säger Josephine Ringdal, som är produktion och marknadschef på kedjan i ett pressmeddelande.
 
Som ni märker är jag en riktig Picard-lover. Innan kedjan kom till Sverige brukade jag när jag befann mig i Paris fascinerad vandra runt i Picardbutiker och stirra ner i frysdiskarna. När de sedan öppnade i min hemstad visste glädjen inga gränser. Vill ni ha en picardprodukttopplista? Det kan ordnas. Med tillhörande instruktioner till användning.
 
Frysmatspeppade hälsningar,
/Slaktarn

8 kommentarer | “Picard öppnar i Malmö”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. ariel skriver:

  Jaaaa snälla! Har så många gånger passerat dessa butiker utan att (våga?) gå in, nu har det till och med gått så långt att jag bemödat mig med att gå in på deras hemsida för att snoka….

 2. Frida skriver:

  Ja! Går förbi picard ibland men inte vågat mig in i den otroligt ljusa butiken.

 3. Kg skriver:

  Ja tack! Glömmer alltid bort att picard finns

 4. Fanny skriver:

  Ja! Jag har inte heller vågat mig in mer än en gång. Verkar lovande.

 5. Gustavo skriver:

  Ja! Bor mittemot ett PICARD och har vågat mig in flera gånger, men inte riktigt förstått vad man ska köpa där egentligen. Utöver frysta ärtor.

 6. elsa skriver:

  JAA!!

 7. linnea skriver:

  jaa snälla! jalla *otålig*

 8. Julia Gummesson skriver:

  Kära alla ovanstående kommenterare! Vilken pepp. Ni har övertygat mig, samt piggat upp mig denna annars ganska sugiga dag. Förvänta er leverans inom kort.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg