Kakburkarna i Keeping up with the Kardashians

07:15 5 Apr 2016

Hej från sängen! Jag har varit nergrävd bland täcken sedan söndag kväll då den milda förkylning jag dragit på mig plötsligt eskalerade till något betydligt mycket mer ohanterligt. Sedan dess har dagarna kantats av snytpapper, febersvettningar och… Keeping up with the Kardashians. Som säkert framgick av det här inlägget där jag går igenom Kris Jenners kokbok i detalj är jag oerhört hänförd av familjen K. Sjukdomstillståndet för inte med sig mycket trevligt, förutom det positiva i att jag har äntligen haft tid att plöja igenom de fem sista avsnitten av säsong elva, något som varit på min to-do-list ett bra tag.

Är du åtminstone lite bekant med serien har du säkert inte kunnat undgå att notera de enorma glasburkarna fyllda med kakor som finns i köket både i Kardashians högborg (aka Kris Jenners kök) och i Khloe Kardashians kök. Jätteburkar, ofta två-tre stycken, i vilka fabriksperfekta kakor staplats med pedantisk noggranhet tills toppen av burken är nådd.

kardashian cookies 1

Varje gång jag ser dem tänker jag, fascinerad: Herregud vem äter så många kakor, blir inte de i botten gamla innan man hinner äta dem, Och så vidare. Någonting (förmodligen uttråkning/feberyra) drev mig till att göra en googling av dessa kakburkar. Jag ville veta mer. Är det en grej även utanför Kardashian-kretsar? Hur gör man? Vem är ansvarig för införandet av den här ätbara inredningsdetaljen? Det visade sig snabbt att jag var långt ifrån ensam om att ha funderat på detta. Och eftersom vi kardashianfans kärlek är beroende av ett ständigt flöde av ny information om familjens förhavanden hade naturligtvis en video på temat lagts upp på Khloe Kardashians egna app. Där får man svar på frågor som:

 1. Vilka kakor ska man använda? (helst oreos, double stuffed)
 2. Hur gör man? (staplar)
 3. Hur lång tid tar det? (fem-tio minuter)
 4. Hur ofta ska man fixa en ny burk? (en gång i månaden)
 5. Och det viktigaste: Måste man lägga in en ny kaka om någon tagit en? (nej)

Skönt, då var det mysteriet löst, och min hjärna kan återgå till den sängliggandes lealösa tillstånd. Men när jag kommer ur detta fängelse till säng vet ni vad som händer. KHLO-C-D-kakburk.

/Slaktarn

2 kommentarer | “Kakburkarna i Keeping up with the Kardashians”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Emma skriver:

  Hahahah, detta inlägg!! Tycker din blogg är så härlig, får alltid en varm känsla i bröstet när jag går in här och läser. :)

 2. Abbe skriver:

  Du skriver så otroligt härligt! Lika bra som dina bilder är dåliga, hehe.
  Alltid kul att gå in och läsa din blogg! Tack!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp