Intervju med Niklas Ekstedt

06:32 2 Maj 2016

Det har varit omöjligt för mig att formulera mig under helgen, blir bara osammanhängande blaj, och det är också anledningen till den sparsamma uppdateringen av blogg. Ändå rimligt. Men! Jag tänkte inleda veckan starkt med ett tips. För en tid sedan träffade jag Niklas Ekstedt och pratade om olika saker, och den intervjun finns att läsa här. Gör det! Jag tyckte den blev bra. Men varsågod att bilda egen uppfattning.

Har också någon slags idé om att besvara de frågekommentarer som kommit in i något slags inlägg i någon slags närliggande framtid. Passa alltså på att ställa dina frågor nu om det finns sådana! Så gör vi en Q&A av det hela.

Gött. Vi säger så. Nu ska jag sista-sekund-deklarera och svara på trettiotusen mail som jag undvikit på grund av ovan nämnda tunghäfta.
/Slaktarn

5 kommentarer | “Intervju med Niklas Ekstedt”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. A skriver:

  Vill ha ett inlägg om spaghetti och köttfärssås!!!

 2. Ansi skriver:

  Du är så rolig, Slaktarn, så du får skriva om precis vad du vill! :) Men en fråga finns! Min vän tål inte salt och kryddor (annat än örtkryddor) eller något annat som smakar mycket (paprika och syrliga saker går inte alls). Kan du tipsa om någon god valfri, örtig rätt som ändå smakar nånting?

 3. N skriver:

  Jag vill veta vad man lagar till nån som man vill ska bli kär i en!

 4. linnéa skriver:

  fler recept! känns som att du ofta har lagat något som du inte skriver recept på utan säger att det ska komma men de kommer aldrig :'((( nu hittar jag inte inlägget jag tänkte på, men jag vet att det förekommer. du säger att du lagat och ätit något och så tänker man ”det lät gott hur har hon gjort”?!?!? p.s. tycker du är ett himla geni. d.s.

 5. Ola skriver:

  jag köper alltid massa grönsaker och så kommer jag inte ihåg att använda dem förns de ser ut som skit, finns det något man kan göra med grönsaker som är nästan döda? tack för bra blogg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Andra bloggar

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg