Med smak av energidryck

17:00 28 Apr 2016

kvarg energidryck

Det här går inte att ta in. Det får mig att misstänka att allt jag trodde jag visste om världen är… fel? Människor vill äta kvarg med smak av energidryck? Människor vill äta kvarg med koffein i? Vad kommer härnäst? Energidryck med smak av kvarg? Jag famlar i mörkret.

 

4 kommentarer | “Med smak av energidryck”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Emma skriver:

    Jag gillar kvarg men jag får rysningar i kroppen varje gång jag ser det där, varför skulle nån vilja äta något som är vidrigt nog i flytande form?!

  2. Ylva skriver:

    Hej, jag skulle kolla upp den på Lindahls webbplats (för att kunna posta den på FB och förfasas) och den finns inte där, så det är nog inte så många som köpte den. Hittade dock ett pressmeddelande från september när den nya smaken introducerades, så det var inte ett aprilskämt :)
    Tack för en bra blogg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG