KFC tillverkar solskyddskräm som luktar friterad kyckling

10:43 28 Aug 2016

I maj detta år utvidgade snabbmatskedjan KFC sin produktlinje med något så otippat som nagellack, och gav därmed sin slogan ”finger lickin’ good” helt annan tyngd. Det speciella med lacket var nämligen att det var smaksatt med kedjans egna kryddblandningar, i utförandena Original och Hot & Spicy.

kfc finger

Nu tar KFC ytterligare ett revolutionerande steg i sin kamp att ge friterad kyckling erkännande även utanför tallriken – med en solskyddskräm, som utlovar användaren en ”extra crispy lifestyle”. KFC:s marknadschef Kevin Hochman tänker såhär: “Suntan lotion always smells like lotion. So we thought—why not make it smell like fried chicken?”

Tyvärr blir nog den som är sugen på att lukta som friterad kyckling medan man steks i solen besviken att höra att solkrämsflaskorna endast tillverkades i tretusen exemplar. De kunde beställas gratis från nätet, och tog snabbt slut.

/Slaktarn

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp