Att prata mat med Paolo Roberto

00:49 5 Sep 2016

Ni som passerar genom eller bor i Göteborg har tagit hem högsta vinsten – ni kan nämligen haffa ett exemplar av Femman Magazine, och läsa en intervju jag gjorde med Paolo Roberto i somras inför öppningen av ännu en Pane Fresco-restaurang.

paolo2

Jag har tidigare tänkt på Paolos matpersona mest som en slags gimmick eller en fjäder i hatten för honom, ett redan upptrampat spår som är lätt att jogga vidare på om man redan har spagetti alle vongole i blodet. Hur mycket av det är på riktigt, och inte bara en trygg kopiering av den redan existerande bilden av den där familjäre matälskande italienaren? Mina förutfattade meningar åsido (av vilka somliga naturligtvis också bekräftades) måste jag erkänna att jag överraskades positivt av hur genuint taggad och kunnig han var när det gällde italiensk kokkonst. Det var kul att prata mat med Paolo, för det märktes att han tyckte det var kul själv.

Läs!

/Slaktarn

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp