Hjälmen som skärper din koncentration till max

00:46 19 Sep 2016

Här skrivs det mest om mat. Men vad vore mat utan allt annat kul i världen? Bara ett ändlöst hav av kalorier. Därför tänkte jag att vi skulle shake things up litegrann, jag kan nämligen inte hejda min entusiasm över att ha hittat den här 20-talsinnovationen. Kära läsare, låt mig presentera: The Isolator.

isolator1

En slags hjälm vars syfte är att öka bärarens koncentrationsförmåga genom att stänga ute diskraktioner. Synen minskas till en smal horisontal springa, ljudet är helt utestängt och syretillförseln sker med hjälp av syrgastuber.

isolator3 isolator2

Vi har en man vid namn Hugo Gernsback att tacka för den här fantastiska hjälmen. Det låter ju som en dröm! Minus den möjligen besvärande faktorn att vara inklämd i en säkerligen tung sak som får ens huvud att se ut som ena änden på en daggmask, alternativt diglett.

diglett_ag_anime

Diglett – en varelse i rakt nedstigande led från ”The Isolator”?

Det var tankarna för dagen. På återseende,
/Slaktarn

En kommentar | “Hjälmen som skärper din koncentration till max”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Tove skriver:

    Jag vill ha den! Jag har borderline och panikångest och när jag blir väldigt stressad får jag typ ”skakig” syn och alla ljud blir extremt intensiva så att det ibland känns som att mitt huvud ska explodera, plus jag får svårt att andas. Den här hjälmen är gjord för mig och jag skulle klickat hem den på momangen om jag kunde xD

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp