Nu är Killmaterskans kokbok här

12:21 11 Maj 2017

Killmaterskan! Hört talas om henne? Naturligtvis har du det, i alla fall om du med någorlunda regelbundenhet lyssnar på P3, eller lyckades pricka in när hon blev grundligt utfrågad av Nöjesguiden för en dryg månad sedan.

Har du inte hört talas om henne så är du så att säga in for a treat. Bakom aliaset finns nämligen Linnea Wikblad, som är journalist och programledare i PP3, men också en person som lagar mat, fotar den, och blottar alltsammans i en strid ström av Instagramposter. Det är hon inte ensam om att göra, men just Linnea Wikblads usp är att hon dels är mycket fyndig, och dels att hon lagar mat som man själv gärna vill laga (eller åtminstone äta).

Nu har boken Killmaterskan – en kokbok för dig som har ett kök kommit, utgiven av förlaget Rabén & Sjögren. En go bok fullpackad av recept (med tillhörande bilder av fotograf Sima Korenivski), samt textbaserat nedbrytande av nervositetsframkallande matlagningspekpinnar, fördelat på 124 sidor.

killmaterskans kokbok
killmaterskans kokbokTvå smakprover ur boken. Bilder av Lina Forsgren, som stått för det grafiska.

Jag ska unna mig ett exemplar på en gång. Sådär ja.

/Slaktarn

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Andra bloggar

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg