På tal om mat! Jag hörde på Gomorron Sverige här om dagen att om man vill att sparrisen ska hålla längre så ska man behandla den som snittblommor = skära ny snittyta, ställa i ett glas vatten i kylen (vilket ju vore superkonstigt om man gjorde med det fång rosor som Romeo kastar upp för balkongen varje kväll). Och sen var det någon på boklubben som sa att istället för att skära av den sega delen längst ner på sparrisen innan man börjar tillaga ska man bara bryta den, då går den av på rätt ställe av sig självt och man slipper råka få den där äckliga, trådiga överraskningen mitt i maten..
Så, nu har jag fått ur mig det här. Nu ska jag gå och vara ungdomlig och ställa mig bredvid en skateboard eller nåt. Hejdå!
Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.
Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.