Menskoppen del 2: lite svar

10:47 12 Nov 2012

Vad roligt med så mycket respons på menskoppsinlägget, det gör mig så himla glad om fler kan upptäcka den och få gladare fittys. 

Vad gäller rengöringen av koppen så har jag fått en del frågor om det här med klortabletter, jag fick tag i mina här. Som sagt, det man gör är alltså att lägga koppen i ett glas vatten med en fjärdedels tablett i minst en kvart. Jag brukar låta den ligga i ett dygn pga lat. Och om ens kopp blir missfärgad efter ett tag så hjälper tabletterna superbra mot det. Hanna frågade om var jag hade köpt den fina rosa på bilden, det har jag inte. Det där är en bild jag har lånat från menskoppen.se. Men Jag vet att både de och LadyCup har massa olika färger.

Tjejerna som jobbar på båda de företagen har varit så himla hjälpsamma och schyssta med att svara på alla möjliga frågor i kommentarsfältet och om ni har några frågor så kan ni antingen maila Annelie på menskoppen.se eller Ladycup eller fortsätta kommentera här och hjälpa varandra. 

Sen ett tips från @ErnestRandal: Om man vill köpa menskoppen och hjälpa världen ytterligare lite till (förutom de redan gladare fittysarna och miljön) så kan man köpa sin kopp på RubyCup som arbetar med att sprida menskoppar i utvecklingsländer där det kan vara svårt nog att ha råd med tamponger osv.

Om man vill göra ytterligare research på vikningar, märken osv så finns det en smockfull blogg med info här.

Puss!

2 kommentarer | “Menskoppen del 2: lite svar”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. M skriver:

    menskopp!!!! det är det absolut bästa som hänt mig mensväg NÅGONSIN. blev alltså så glad första gången jag tog ut den lille köppen, fylld med mitt fantastiska blod att jag blev helt RÖRD. hällde varsamt ut blodet och tänkte att någon gång ska jag hälla detta blod över moder natur där det en gång kom ifrån och tacka henne hahah åh. OCH iom denna har jag kunnat göra ett mensblodhjärta på spegeln, bara en sån sak! alla ska ha!!

  2. Bagheera skriver:

    Så jävla bra inlägg! Det är dags att börja utrota gamla, ohygieniska, kostsamma och ohållbara mensskydd som regerar på marknaden. Menskoppen for president och årets julklapp 2012. OB, Always o ni andra som producerar gammalmodigt skit, shape up och häng med lite i svängarna för tusan, annars går ni snart i graven!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp