Gomorron Sverige ber om ursäkt

2:56 11 Feb 2014

Titta en gullig pudel som dansar Lambada!

Efter skitstormen igår och idag ber nu Gomorron Sverige om ursäkt:

Gött. Verkligen jättegött. Men ni förstår att det inte slutar där va?

För som med mycket annat så handlar det inte bara om de enskilda missarna människor i maktposition gör, utan summan av alla dessa stora och små kardemummor Vi kan kalla det för ett strukturproblem om vi ska vara såna och det ska vi. Pudlar är gulliga, speciellt när de står på bakbenen och dansar. ÅÅÅÅÅH okejrå vi tar en till:

Hur gullig?

Men pudlar ändrar inte automagiskt strukturer om man själv inte aktivt arbetar för att ändra dem. Om man själv inte speglar inåt och ser att man till exempel saknar kompetensen eller medvetenheten som gör att såna här saker aldrig igen får gå via alla människor det går igenom för att sen gå ut i rutan. För det förstår vi ju alla att någon gav ett förslag på ett möte, de andra föll in och sa att det verkade kul, någon gav ett uppdrag, någon skrev ett manus, någon tryckte upp klisterlappar, någon gav lapparna till någon annan som sa orden in i en kamera som ytterligare någon annan höll, någon producerade i öronsnäckan, någon twittrade svar som antydde att problemet låg hos de som klagade osv osv. Utifrån det som har hänt så verkar inte en enda person på vägen tänkt -Hallå, det här känns ju inte så fräscht! Eller så har någon tänkt det, men takhöjden på arbetsplatsen är för låg för att våga eller kunna säga något? Vad vet jag om arbetsmiljön just där. Det jag vet är att det här handlar om så mycket mer än 9 minuter som gick ut i SVT en måndagmorgon i februari. Ni ser det va? Och ni förstår väl att den kompetensen som ni saknar faktiskt finns ”därute”? Ni behöver bara vilja göra något åt det. På riktigt.

Pussokram

 

En kommentar | “Gomorron Sverige ber om ursäkt”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. jahaja skriver:

    Den enda strukturen här är töntarna i Panetoz som tycker de är så viktiga att hela världen ska lära sig stava till deras namn, och den strukturen är självvald.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg