Nicolas Cage och 20 minuter av galenskap

1:06 28 Maj 2014

Supercuts är små fenomen som dimper ner bland Youtubes flöde dagligen. Oftast märker vi inte ens av dem. Men ibland dyker det upp en som förändrar allt. Detta hände i dagarna med en av de mest briljanta supercuts någonsin. Alla med åtminstone en tå in i populärkulturen är bekanta med Nicolas Cages galenskap, från Vampire’s Kiss hysteriska scener  till den obehagliga döden i remaken av The Wicker Man. Youtube-användare Mark Heiliger tycks vara bekant med allt detta och har sammanfattat hela denna vettlösa karriär i en supercut av alla Cages sinnesrubbade skratt. 

Det befängda montaget klockar in på 20 minuter och tar sin början vid 80-talets The Best of Times för att sedan sluta upp med nyligen släppta Rage. Det kan vara värt att släppa allt en liten stund för att se hur en skådespelaren sakta men säkert tappar bort sig i hans egna labyrint av överspel. Vid vilken film tror ni han upptäckte att det inte fanns någon återvändo? Jag skulle själv vilja säga att det redan hände i denna scen från Con Air

Varför la han inte bara tillbaka gosedjuret, det kunde ha räddat Cages själ?

En kommentar | “Nicolas Cage och 20 minuter av galenskap”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Since some days i was facing some chrome problem about cookies. Then i met a blog which taught me how to enable cookies in chrome. Now it is working fine

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp