YAAAS! Trailern till Broad Citys andra säsong är här och den är fantastisk

10:09 11 Nov 2014

När det kommer till komediåret 2014 så är kanske Comedy Centrals Broad City den största upptäckten. För nästintill tolv månader sen tog Amy Poehler webbserien till tv-apparaterna och lämnade oss däckade i ett rökmoln med en suspekt doft av gräs. Nu kan vi i alla hosta ut för att sedan andas in då duon bestående av Ilana Glazer och Abbi Jacobson återvänder i januari vilket firas med en trailer lika ny som en white power suit.

Okej opassande namn kanske men om det är något detta nya komiska power couple kan så är det att vara just briljant opassande. I det första smakprovet från den andra säsongen fortsätter kampen på andra sidan av 25 för ekonomiska balans i tillvaron och allt som där i finns inkluderat. Euforiska glädjeutbrott på begravningar, urspårade men älskvärda outfits och Hannibal Buress eviga kamp för att bli något mer än Ilanas kk är endast toppen av isberget i denna lovande trailer — så ge mig ännu en tolkning av en Drake-hit så är vi hemma. Här finns det även söta katter och Seth Rogen att finna vilket enligt vår samtids riktlinjer betyder att du göra något rätt.      

      

Jag struntar i jul och nyår, ge mig bara 14 januari nu!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG