Känd från Broad City! Hör Scooter Island och Junglepussys feministode #NOTYOURS

8:00 6 Feb 2015

Tillåt mig göra antagandet att alla som läser älskar Broad City? Okej bra, för det är en personlig favorit och utan tvekan en av de bästa komediserierna på TV just nu — tillsammans med It’s Always Sunny in Philadelphia.

Med tanke på hur omåttligt populär serien är så borde detta kanske inte vara nödvändigt men varning, mild spoiler från senaste avsnittet följer efter detta. Där kunde vi nämligen finna Abbi i sin granne Jeffreys lägenhet. Efter en hel första säsong av suktande entrade de två äntligen sänghalmen med en dildo inkluderad. En storslagen scen och morgondagens efterspel var ackompanjerad av inga mindre än Junglepussy.

Denna rappare från Brooklyn kan nog räknas in bland årets diskussioner mellan ignoranta rapelitister som upptäcker att ”oj kvinnor kan faktiskt rappa” — och visst kan Junglepussy just det. Låten i fråga går under namnet #NOTYOURS och är en självtitulerad feministode från Broad Citys musikansvarige Matt FX Feldmans projekt Scooter Island. En rad kvinnliga artister medverkar i detta mångfasetterade arbete och har alla assisterat denna singel i någon kapacitet, med Jungles råhårda vers som ett outro Ilana skulle kunna stå på bena till vilken dag som helst.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG