Musikvideo: Se Rihanna och Kanye i jeanshimlen med FourFiveSeconds

3:38 3 Feb 2015

Förra veckan kom en ny singel från Rihanna till världen, med lite assistans från Kanye West och hans nya stjärnskott Paul McCartney. Många förväntade sig kanske att en konstellation med denna fallenhet för hits skulle ge oss en ny All Of The Lights eller Diamonds. Därav de blandade känslorna när sångerskan från Barbados tycktes ha siktet inställt på staternas ständigt kokande countryscen. Den akustiska gitarren på FourFiveSeconds skar måhända som en kniv i många dedikerade fans hjärtan, men ingen kunde säga emot faktumet att RiRi kanske aldrig har sjungit bättre.

Nu, likt en gåva från 2000-talets jeanshimmel, har vi blivit frälsta med en musikvideo vars hjärta tycks vurma för — med Rihannas egna ord — “some Sean John throwback vintage jacket that is fucking major”. Videon är enkel i sitt utförande, men med två giganter och en gubbe från The Beatles lovande rookie blir det ändå en slagkraft som lär skölja över sociala medier. Det ligger liksom något hypnotiskt i Rihannas perfektion och en energisk Kanye — studsandes framför kameran som om någon radade upp alla hans hitsinglar under inspelningen.

Om vi ska ta tro Complex kommer även musikvärldens kanske två viktigaste att dra ut på en gemensam turné detta år. Be till Yeezus att de når Europa.

Läs även: ”Man kan lugnt säga att Rihanna aldrig sjungit bättre”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG