Trailer: Den första godkända dokumentären om Kurt Cobain lär bli en tårögd historia

1:34 12 Mar 2015

Som om inte Nirvana-fans — tolv år efter sista albumet — fortfarande kan få sitt känslomässiga inre omtumlat av grungepionjärernas musik så har vi nu en ny dokumentär på ingång. Ja Generation X lär göra sig redo för att torka tårarna i flannelen för med Montage of Heck berättas historien om Kurt Cobains liv på ett sätt den aldrig har gjorts tidigare.

Vi känner alla till denna framgångssaga och dess förfall, vi har hört den förut. Men detta är första gången vi ges en unik inblick i Cobains liv med godkännande från hans familj. Därför kan den Oscarsnominerade regissören Brett Morgan nu presentera aldrig tidigare sedda inspelningar från den legendariska rockfrontmannens barndom, hans personliga konstverk och obscena kladdteckningar samt intervjuer med en rad viktiga personer som tidigare inte har väljat tala om Kurt framför en kamera. Den som tror sig veta allt hade förmodligen fel med denna dokumentär vars trailer avslöjar att tårar, ja det kommer det bli många av efter denna monumentala popkultur-händelse.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg