Trailer: Mord och skandinaviska accenter när fantastiska Fargo återvänder

7:18 21 Jul 2015

Skandinaviska accenter, småstadsgangsters och fruktansvärda mord — ja Fargo är snart tillbaka med en ny säsong från Minnesotas blodiga snöoväder.

När Noah Hawleys serie — inspirerad av bröderna Coens klassiska film med samma namn — hade premiär förra året var det endast menat som en miniserie. Men tv-tittare förälskade sig i denna charmiga men ack så blodiga värld och begärde mer, vilket de kommer få i Oktober då vi återvänder till det vinterkyliga hjärtat av USA. Året är nu dock 1979 när två polisers trygga tillvaro, där kafferaster blir till arbetsdagar, avbryts med startskottet på ett gängkrig. Mitt i allt detta finner vi Kirsten Dunsts karaktär — som likt Martin Freeman verkar vara denna säsongs ofrivilliga brottsling — tillsammans med sin man, spelad av den där psykopaten från Breaking Bad

Ja nog bådar det gott med den nyligen släppta fullängdstrailern som ni kan ta del av nedan, förbereder på att skratta åt öronstympningar och annan brutalitet.

Även fast tonen skiljer de båda serierna åt jämfördes Fargo förra året en hel del med True Detective. Mycket hade förmodligen och göra med faktumet att den förstnämnda hade premiär precis efter den andra slutade, samt att båda hade lyckats locka till sig tungviktare från Hollywoods filmelit. Okej jag vill knappast ta ut något i förskott här, men med den nya trailern kan vi väl ändå konstatera att Fargo vinner även denna gång? För redan nu väljer jag Patrick Wilson och Ted Dansons mysfarbröder till poliser framför Colin Farrell och Vince Vaughns nedsupna livsdravel vilken dag som helst.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp