Trailer: Grindr-beroenden och basketstjärnor är en del av vardagen när Broad City återvänder

8:03 11 Feb 2016

4 and 3 and 2 and woop, snart är den tredje säsongen av Broad City här, och med den nya trailern är det uppenbart att en del saker aldrig förändras – vilket vi nog kan skatta oss lyckliga över.

Ilana finner fortfarande nya sätt att provocera sin chef på, denna gång med en urgullig hundhoodie? Abbi kämpar även hon vidare på sin arbetsplats. Frågan är dock i hur många säsonger till de kan uppehålla trovärdigheten, för det måste finnas ett bättre jobb där ute än städare på det där outhärdliga gymmet – jag personligen kan inte föreställa mig något värre.

Utöver vardagens sedvanliga hinder kämpar BFF:sen med ett Grindr-beroende, taffliga basketstjärnor och allt annat livet i New York kan erbjuda en 20-någonting tjej. Lägg där till den alltid lika förvirrade Hannibal Buress, en flygresa dömd att spåra ur samt – förutsätter jag – en hel del gräs och vi har förhoppningsvis ännu en briljant säsong av den Amy Poehler-producerade komediserien.

Det går tydligen även rykten om att en viss presidentkandidat kommer gästa serien, och nej, tyvärr är det inte Bernie Sanders, även ifall han verkar perfekt för den tredje säsongens outtalade baskettema.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg