Ramriddlz tar snuskiga raps till nya dansanta nivåer med Veins

5:06 19 Mar 2016
Sommaren är snart här och denna kanadensiska rappare verkar inriktad på att göra det till en svettig en med sitt nya projekt.

När det kommer till snuskiga raps tar Ramriddlz det ett steg längre. Som den nästa Drake-co-signade rap-sjungande sensationen från Toronto har han differentierat sig från alla Partynextdoors där ute med endorfinsprudlande produktioner och en berättarglädje till stor del inspirerad av två lår på hans axlar. Medan Weeknd låter nedsövd av 100 sömnpiller och hjärtesorg när han beskriver hur han gång på gång kommer över tjejers ansikten så gör Ramriddlz faktiskt något som låter lika roligt som sex är med sin nya ep Veins.

En stor anledning till att denna dopade Lil Wayne lyckas med sina musikaliska perversioner är producenten och den trogna samarbetspartnern Jaegen. När andra verkar tro att den kvinnliga kroppen beskrivs bäst över beats mer ämnade för tårögt onanerande än något annan dyker Ramriddlz ner i ett hav av Cider och dancehall-inspirationer. Högoktaniga trummönster, bubblande melodier och högt pitchade falsetter i looper blir till en perfekt bädd för den nynnande Bodmons slaviskt sexuella rader, allt med en glimt i ögat som gör det upphetsade projektet lättare att svälja – du är bara så snuskig som du väljer att tolka den meningen.

För vare sig du köper den självbetitlade Sweetermans väldigt frisläppta musik eller ej, så kan du knappast förneka att den är medryckande. Kärleken för dancehall gör Veins essentiell när den kommande sommaren väl anländer, och med refränger likt den skönsjungande Tek Off lär ett eller annat dansgolv falla för dessa kåta oder till svettiga nätter – i mer än en benämning, helt i linje med Ramriddlz.

Men ärligt talat vem kan hata på storslagen lyrik likt ”my baby sweet like cider I just wanna get inside her”?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg