Solfest

10:31 30 Jun 2012

Är fortfarande SÅ arg på Instagram efter att hen gjorde mig så besviken tidigare idag och inte ville finnas i mitt liv. För er som inte fattar något av vad jag menar (och därmed har ett liv, GRATTIS) så kan jag meddela att appen låg nere typ hela dagen idag. Folk har redan skämtat om det tillräckligt och jag ska inte fortsätta *egofotar mig själv i min ensamhet*.

Vill bara att Instagram ska veta att jag vägrar att publicera mina solnedgångsbilder där ett tag framöver. Så nu gör jag det här istället. HAH. Dock att himlen såg ut som helvetet ikväll men det är ju ingenting jag kan göra något åt. Det är så töntigt egentligen med solnedgångar men jag kommer alltid att vara helt kär i dem. Jag vill bara sätta mig ner på trottoaren och posera som Dalai Lama i yogaställning och glo på dem tills jag somnar. Och lyssnar på typ Enrique Iglesias.

En gång hade jag en spotifylista som hette ”solnedgång”. Eller ja, alltså ”en gång”, DEN FINNS FORTFARANDE KVAR. Och är fylld med låtar man kan lyssna på när man sitter där och kisar och glor på atmosfären. Heh. Hehe. Heh. Skön kille. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Senaste kommentarer