Fem steg till gratis varuprov.

7:03 23 Aug 2012

Personalen på NK:s groomingavdelning känner igen mig för att jag är där jämt och tigger varuprover. Därför så har jag framställt en liten guide till er som också vill börja göra det. 

1: Säg något smart om porer. Vad som helst. ”Ja porer, can’t live with them, can’t live without them”. Invänta ett ansträngt skratt från butikspersonalen. 

2: Få personalen att inse att du kan mjölkas på pengar som en belgian blue-kossaSäg typ ”Ja, bra hudvård är verkligen värd varenda krona, så är det bara”. Tappa en sedel på golvet. 

3: Ge komplimanger till butiksinredningen och ragga på ljussättningen. Fjäska tills personalen blir generad. ”Det är verkligen fantastiska lokaler ni har, är den där taklampan vintage?”. Titta runt i butiken tills du får nackspärr. 

4: Hinta om vad du verkligen vill ha. Börja med att berömma en annan produkt. ”Jag älskade er diamantscrub med extrakt av mango, har ni något liknande?” och styr in samtalet på produkten du vill ha. 

5: Glo på den du pratar med och le som ett barn på julafton eller hanukka. Invänta din tester. Om du inte får en då så kan du lika gärna gå därifrån och aldrig komma tillbaka. 

Funkar alltid. XOXO/ han som har en skolåda fylld med varuprover. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Senaste kommentarer

Mest läst på NG