Apple Store

10:12 15 Sep 2012

Idag invigs Sveriges första Apple StoreTäby Centrum utanför Stockholm, och det enda jag kan tänka på är hur förvånade alla skulle bli om man drog bort skynket och det visade sig att det var en affär fylld med……..äpplen. Det skulle kännas rätt snopet faktiskt, även om konceptet att öppna upp en butik som BARA säljer äpplen också skulle vara coolt. 

Självklart så är det helt snett att butiken ligger i Täby och inte i Stockholm. Det är typ lika stört som att Eurovision Song Contest ska sändas från Malmö. Jag förstår verkligen inte vad som händer med världen längre. Jag flyttade till Stockholm i tron om att få uppleva Eurovision Song Contest, och kände mig så bedragen när jag fick reda på att SVT gått bakom min rygg hela tiden och ska arrangera tävlingen i Malmö istället. Jag har fortfarande inte släppt det och kommer inte göra det heller. Alla sviker mig. Jag ville stå där i publiken och vifta med ett plakat jag gjort själv (MVH 7 år gammal) men det kommer ju inte hända nu. Men men. Livet går vidare. Kanske. 

En kommentar | “Apple Store”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Tove skriver:

    Om ångesten blir för stor kan du sova på mitt golv i Lund Frans, det är bredvid Malmö. Skåne för fan. Undra om man kan hyra ut dyrt till deperata europeeer?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Senaste kommentarer

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg