Cleopatra

3:21 22 Sep 2012

Håller knappt räkningen på all mat jag applicerar i mitt ansikte nu för tiden. I natt så sov jag med ett tjockt lager olivolja i ansiktet hela natten. PÅ RIKTIGT!!!! Tänk er en ordentlig foundationkaka på en fjortis, fast med olivolja istället. När jag vaknade på morgonen så hade den absorberats av huden och jag var  mjuk att jag bara ville göra en filt av mitt ansikte. Jag var orakad också och hade skägg, så jag låg där som ett mjukt litet fårskinn som tagit ett dopp i olivolja.

Ni borde prova det ni också. Vi pratar alltså om helt vanlig olivolja nu. Tvätta ansiktet på kvällen och massera in några droppar olivolja i ansiktet medan det fortfarande är blött och låt det sjunka in och gå och lägg dig. Sen när man vaknar upp morgonen efter så har man samma hy som Cleopatra. 

Tidigare i veckan så provade jag att ha yoghurt i ansiktet och det blev jag jättelen av också. Men jag orkar inte lägga upp någon bild på mitt yoghurtansikte för då skulle jag behöva dra någon ordvits och ba ”Höhöhö, blev nersprutad av…yoghurt”  och alla ba ”mmm visst att DET är yoghurt”. Det är så jobbigt att ALLA alltid MÅSTE dra det skämtet så fort som man lägger upp en bild på en ansiktsmask. Är astrött på det. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Senaste kommentarer

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg