Mitt släktskap med någon på CSN

8:05 17 Sep 2012

Är verkligen oproportionerligt glad över mina CSN-pengar varje månad. Jag tycker det är så sjukt att jag får pengar utan att typ… göra något. Eller jag behöver vara i skolan typ 1-2 gånger i veckan och för det så får jag typ 1400:- i månaden UTAN ATT BEHÖVA BETALA TILLBAKA NÅGOT!!!! Jag börjar nästan misstänka att någon på CSN är min riktiga pappa eftersom det trillar in pengar utan att jag ens ber om det. 

Det brukar ju alltid vara så i teveserier. Nån unge växer upp med helt andra föräldrar men får massa pengar överförda till ett bankkonto av någon gammal gubbe som är hens riktiga pappa. Sen så upptäcker hen det när hen har blivit tonåring och då blir allt jättejobbigt. Jag tror på riktigt att det är så för mig, för det här känns nästan lite för bra för att vara sant. Jag går omkring här och väntar på att få kissa och göra ett DNA-prov för att bevisa mitt släktskap med chefen på CSN. 

Det går bra med franskstudierna annars. Eller alla klasskompisar är typ jättegamla för att det är en kvällskurs. Väldigt många människor av typen ”Mjaa jag vill lära mig franska för jag ska till Provence på semester och vill kunna beställa vin på restaurang”. Känner mig lite felplacerad, men det kunde ju ha varit värre. Snart kanske jag till och med vågar säga hej till någon!!!!! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Senaste kommentarer

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg