Vardagskirurgi

7:30 7 Sep 2012

Välkommen till första lektionen i Vardagskirurgi A. Ikväll ska vi lära oss att skära upp en pizzaslice och låtsas att det är en bedövad människokropp och att vi är framgångsrika läkare. Det kommer att skvätta tomatsås, men vi låtsas att det är blod och lever oss in i situationen. Hela proceduren äger självklart rum i köket medan ens anhöriga sitter nervöst i matsalen och väntar, och det finns ingen bättre känsla när man kommer ut med pizzan i famnen och bara ”Åh ja, ni kan vara lugna, ingreppet gick bra och alla mår bra!”.

Om man vill förhöja sin vardagskirurgiupplevelse ännu mer så kan man låtsas att det där blommiga förklädet man har på sig egentligen är en vit, fläckig labbrock.

Förresten….  Ni vet det här Onlinepizza va? Jag försökte beställa en pizza därifrån nyss och ville att en pizzaslice skulle pressas ut ur datorns CD-lucka, men ingenting kom. Känns lite snopet nu. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Senaste kommentarer

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg