Hur du vill ha din bulle och annat viktigt

8:53 4 Okt 2012

Först så tänkte jag vara lite sådär syrligt cool och twittra ”Ingen vill veta hur många kanelbullar du har ätit idag”, men sen så ertappade jag mig själv med att faktiskt vilja veta det… Att bringa klarhet i om jag är själv med att äta tio stycken, eller om vi faktiskt är flera? Det finns två sorts människor. De som älskar att berätta hur de äter sin kanelbulle, och de som hatar att lyssna på dem som berättar om hur de vill äta sin kanelbulle. Själv så tillhör jag den första gruppen, men har tyvärr inte kunnat kommunicera med någon annan idag eftersom munnen varit fylld med jäst och florsocker.  

Annars då? Jo jag har ju namnsdag idag. Har suttit fastkedjad hela dagen vid telefonen och väntat på uppskattande samtal. 21.27 så ringde äntligen mormor. 

2 kommentarer | “Hur du vill ha din bulle och annat viktigt”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Rebeckaa skriver:

    Man kan tillhöra båda grupperna. Jag gillar att berätta hur jag äter min bulle, men det är jättetråkigt att lyssna på hur andra äter sina bullar.

  2. Matilda skriver:

    Jag har inte atit en enda bulle idag sa idag hatar jag alla som berattar om hur manga dom har atit, det gor mig bara deprimerad. Och grattis pa namnsdagen, kortet jag sjalvklart skickade maste ha forsvunnit i posten.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Senaste kommentarer

Mest läst på NG