Parfymprovningen

12:57 14 Okt 2012

Jag var på parfymprovning i helgen! Och nu sitter jag här med alla dofterna och bara ”AAAAAAAH” håret inne i mina näsborrar är impregnerat av tusen olika dofter. Jag funderar på att skriva om den där Kent-låten ”Jag kan inte ens gååå utan din luft i mina luuungor” till ”Jag kan inte ens gåååå utan Gucci Pour Homme Deux i mina näsborraaaaaaar” och sjunga den med inlevelse och låtsas jag är med i X Factor. 

Mitt parfymintresse är rätt nytt egentligen. Det är mest min rumskompis som har haft det och jag är mest ett bihang som bara ”Mmmm jo den här luktar väl gott….” när han bara ”Åh känner du hur fint lavendeln och noten av sandelträ kommer överens här?” och jag bara ”Eh JA precis det jag skulle säga!!!”

Men jag tror faktiskt att det kan bli ett riktigt intresse för mig sen också. Det är ju svårt att INTE gilla parfym. Man är ju dum annars, så nu sitter jag här och luktar på mig själv och trivs. 

En kommentar | “Parfymprovningen”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. hej Sonja skriver:

    var du hos erik eller?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Senaste kommentarer

Mest läst på NG