Tröjgrytlappen

1:26 16 Okt 2012

Ibland så undrar jag varför min syslöjdslärare inte skrattade när jag sa ”Ursäkta vad blir mitt beTYG?” och betonade ”tyg” extra mycket så att hon skulle förstå mitt hysteriska skämt? Det kanske inte är så konstigt att jag bara fick ett svagt G nu när jag tänker efter. Jag tyckte att det var kul iallafall.

Minns att jag gjorde en skitful tröja/grytlapp (ingen visste riktigt vad det var för något som jag höll på med så jag sa att det var en hybrid man kunde använda till vad man ville, ett litet konstprojekt där betraktaren fick bestämma vad det var för något). Tyvärr så var det ingen som trodde på den förklaringen, men jag antar att mitt mästerverk var för svårt för mellanstadiet. 

Fast jag lärde mig aldrig att trä tråden på symaskinen trots att jag hade syslöjd i typ fem år……… Inte så mycket Project Runway över mig, men men. Jag klarade mig ändå. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Senaste kommentarer

Mest läst på NG