Barcelona

9:11 15 Apr 2013

HEJ ALLIHOPA!!! Ni kanske har undrat var jag har tagit vägen senaste tiden? Ibland så har jag undrat det själv också, eller nä jag bara skojar. Jag har varit i Barcelona. Jag var ju i Göteborg för några månader sen och spelade in Vem Vet Mest, och avsnittet jag var med i sändes i torsdags vilket gjorde att jag kände behovet av att fly landet för att slippa alla jobbiga samtal från släktingar som nyper en i kinden och frågar hur det var att träffa Rickard Olsson. 

Jag har haft det SÅ bra i Barcelona. Har ätit tapas (har haft nåt i munnen hela tiden typ), sköljt ner det med uteserveringsvin och råkat bränna sönder mitt ansikte när jag somnade i solen på en takterass. Yolo, typ. Sen så var jag och min obefintliga taktkänsla på latinoklubb också, men det var ju ändå ingen som kände mig där så det spelar ju ingen roll. 

Känns så hemskt att vara i Stockholm nu. Jag saknar de där härligt ljumma pustarna av avloppslukt som man kände i de spanska gränderna och det klorfyllda kranvattnet. Älskar sånt, OBS är inte ens ironisk. Jag känner att jag lever varje gång jag åker till ett land där det är farligt att dricka kranvattnet. 

Här är en bild på mig från när jag var lite lullig på en takterass och var rädd för att ramla ner. Saknar det faktiskt. 

 

3 kommentarer | “Barcelona”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Tove skriver:

    Vad hände md nykteristen som hatade att åka på charter för att han missade skolan? Nåväl, antar att han slutade vara 15…. Bloggare som ändrar sig alltså :)

  2. Tove skriver:

    Vad hände md nykteristen som hatade att åka på charter för att han missade skolan? Nåväl, antar att han slutade vara 15…. Bloggare som ändrar sig alltså :)

  3. Peter skriver:

    @Tove: Aw. Det verkar vara rätt många unga nykterister som slutar vara det när de växer upp. Våga vägra växa upp!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Senaste kommentarer

Mest läst på NG