Kundkortsrehab

3:38 14 Sep 2013

Jag upplever det största I-landsproblemet någonsin just nu. Mitt medlemsskap i diverse kundklubbar hos olika affärskedjor har spårat ur. Nu när jag tänker efter så är det nog den djupaste gemenskapen jag har i mitt liv. Hela plånboken är full med kort som jag inte visste att jag behövde innan jag skaffade dem (Hej SAS EuroBonus, det är alltid kul att knappa in mitt medlemsnummer när jag flyger en gång om året). De har tagit över mitt liv. Vilken kassörska som helst kan väsa ”är du medlem?” och så vrålar jag hela mitt personnummer och fyller i ett ansökningsformulär i utbyte mot min själ och 10% rabatt på påslakan. 

Fast jag har faktiskt slutat ha nyckelkort på NK nu. De ba ”Det är gratis första året men om du inte kommer upp i 10.000 på ett år så måste du betala 250 kr för att få vara kvar!”. RIMLIGT!!! Så när jag fick inbetalningsavin (nej, jag köper faktiskt inte ansiktsmasker och underkläder i spets för 10.000 årligen) så brände jag upp den och NK-kortet tillsammans och tänkte på världssvälten istället. De kan få vara bajsnödiga och kalla ”rea” för ”REALISATION” i sin ensamhet. Det enda som är bra med NK-Nyckeln är att om man handlar för mer än 35.000 kr (!) om året så får man gå på toa gratis där. Man ba tack NK jag handlar för halva Etiopiens BNP och ni låter mig utföra mina mänskliga behov utan att betala, GUUUU VAD SNÄLLT!! Man får inte vara kissnödig på NK om man inte är rik. Om jag var rik så skulle jag bajsa där hela tiden. Nu går jag till Mood-gallerian på andra sidan gatan istället för det är gratis. 

Jag tror jag måste gå på något sorts kundkortsrehab. Livet har blivit en tävling. Jag ser ingen mening med att göra något över huvud taget längre om det inte involverar att samla poäng som man sedan kan använda till premier av något slag. Tanken på ett liv utan poängsamlande konsumtion känns bara meningslöst och grått.

Den senaste klubben jag gick med i var ”Findus lunchklubb”. Om man är med i Findus lunchklubb så samlar man poäng för varje färdigrätt man köper. Varje konserverat E-ämne räknas! Man får 15 poäng för varje rätt och efter 1500 poäng (100 färdigrätter) så får man en herrgårdsweekend! För varje E-ämne jag glatt skyfflar in i det svarta hålet som är min mun så rycker herrgårdsweekenden närmare! BAHAHAHA! Det har aldrig varit så roligt och förmånligt att sakta dö av vitaminbrist. Man behöver inte ens komma upp i 1500 poäng för att det ska löna sig! Efter 400 poäng får man en tidsprenumeration ”på en av dina favorittidningar”. Jag kollade i listan och det var typ Allt om Trädgård, Damernas Värld och Gods och Gårdar. Alla mina favoriter alltså (not)! Men men. Det är ju kul att ha något att se fram emot när jag äter Findus till lunch varje dag i resten av mitt liv. Ni kanske dömer mig nu, men när jag åker på herrgårdsweekend 2019 så vet jag att ni alla kommer avundas mig och mitt liv. 

En kommentar | “Kundkortsrehab”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Elise skriver:

    OMG är så glad att jag hittade den här FANTASTISKT ROLIGA bloggen! Skrattar högt när jag läser dina texter! Om bloggkarriären stagnerar så tycker jag att du ska bli komiker.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Senaste kommentarer

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg