Konceptet snö

9:48 2 Okt 2013

Loka har tydligen börjat med någon ny smak nu som heter ”Vinter”? Den ska tydligen smaka pepparkaka. Tråkigt och förutsägbart tycker jag. Man borde ha jobbat hårdare för att skapa en mer unik smakupplevelse, typ återskapa den känslan man fick när man var liten (typ förra året) och låg i ett dike och hetsåt massa snö 6 månader om året bara för att internet inte fanns och för att man inte hade något att göra? Alla vet ju att det inte fanns något bättre än en riktigt nice bit snö som smälte i munnen när man var yngre. Det flaskvattnet hade jag absolut köpt. Det lär ju inte vara allt för svårt att skapa med tanke på att snö ändå typ är gjort på vatten. 

Egentligen så borde Sverige kanske satsa på mineralvattensnö till den här vintern. För att göra vintern lite mer exklusiv. Man kunde ju typ köpa en enorm sodastreamer och fånga upp all snö i luften och omvandla den till kolsyra och smaksätta den innan den kommer ner på marken. Konceptet ”snö” har känts väldigt enformigt tidigare, men med fler smaksättningsalternativ så blir möjligheterna plötsligt oändliga. 

En kommentar | “Konceptet snö”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Ajlin skriver:

    När man trodde att det inte kunde finnas något äckligare än choklad-vatten så gör de pepparkaks-vatten. Fyfan vad äckligt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Senaste kommentarer

Mest läst på NG