Välkommen till friheten

1:39 12 Okt 2013

Nu är det dags för andra delen av missledande reklam i vardagslivet! Idag har turen kommit till salladsbaren i min närmaste mataffär. ”VÄLKOMMEN TILL FRIHETEN” står det i den med versaler, och det är väl fint, men jag kan känna att det är lite överdrivet. Man vill bara vråla ”Kolla kolla kolla alla frihetstörstande demokratikämpar i utvecklingsländer, VÄLKOMNA TILL FRIHETEN!!” och peka på den hägrande salladsbaren med gårdagens grönsaker. Alla vet ju att rösträtt, fri press, och rätten att välja sin egen sallad är den stabila grunden som alla världens erkända demokratier vilar på.

En kommentar | “Välkommen till friheten”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. rebbex skriver:

    ”Alla vet ju att rösträtt, fri press, och rätten att välja sin egen sallad är den stabila grunden som alla världens erkända demokratier vilar på” Utom Sverige där kan du bli mördad för du bor typ på fel område inte vill ha den förutbestämda HBT personen. Och dessutom bli våldtagen av stats polisen. Få närstående mördade av militären grannar sönder brända av magnet vapnet det är det Sverige som existerar det är lika grymt som dom gamla filmerna om öst stats försöken eller fånglägren i nazityskland. Då har vi ändå inte tagit med rättspsykiatriska vården!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Senaste kommentarer

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg