Världens sämsta brevvän

4:43 20 Okt 2013

Har ni tänkt på hur tråkigt det är med alla ”Ingen reklam tack”-skyltar på dörren? Man ba ”KOM MED NÅGOT NYTT!!!”. Jag ska skriva en lapp där det står ”Endast kärleksbrev tack!” och spika upp på dörren med en liten torkad ros bredvid för att se vad som kommer hända. Förhoppningsvis så slutar man att få räkningar över huvud taget då, och endast parfymerade handskrivna kärleksförklaringar i kursiv stil från alla mina passionerade älskare. Not.

Jag vet allvarligt talat inte mitt eget postnummer. Borde man veta det eller? Tror nog att jag skulle vara världens sämsta brevvän.

4 kommentarer | “Världens sämsta brevvän”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Louise skriver:

    Jag har jobbat som brevbärare i 5 år. Vi får höra ”inga räkningar” och ”bara kärleksbrev” 5 ggr per dag. Kom med nått nytt!!

  2. Käryn skriver:

    Håller helt med Louise, ”kärleksbrev” är exakt lika uttjatat! /En till brevbärare

  3. Anya skriver:

    Jag hade förut en fin skylt med ”Endast kärleksbrev, helst inga räkningar!” och lite fina (nja) blommor runt som jag hade gjort. Men när jag läser brevbärarnas kommentarer är jag glad att jag inte har kvar den. Ska sätta upp en ny med typ ”Reklam!? Bring it on, give me what you’ve got!” i stora svarta bokstäver eller nåt.

  4. Gabriella skriver:

    Alltså usch vad jag tycker synd om brevbärarna nu, efter deras kommentarer här. Men vi har en ”endast kärleksbrev, tack” på dörren och det blir ju mest räkningar och reklam ändå.. :( dock brukar vi göra julkort till brevbäraren varje jul! Det är iaf snällt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Senaste kommentarer

Mest läst på NG