2014 – Astrologins år!

11:43 22 Jan 2014

Jag har trendspanat, och har kommit fram till att stjärntecken och astrologi kommer att bli årets största trend och det som vi alla kommer prata om medan vi sippar på saften från våra råsaftcentrifuger. Tiden då vi brydde oss om personnummer och adress är borta, och nu är det bara din astrala tillhörighet och ditt spirituella postnummer som spelar roll. 

Jag kommer till exempel att börja gå fram till folk på krogen och ba ”Vilket tecken är du?” (hahahaha kanske världens DOUCHIGASTE fråga) och de ba typ ”Kräfta!” och jag ba ”HÅLL DIG BORTA FRÅN MIG!!!” och stormar ut som om det var 1393 och den stora pestsommaren (minnen!). Alla vet ju att Kräftor är fyllda med svek, lögner och bristande omdöme. Alternativt att folk kommer ba ”Jag är vattuman!” och jag ba ”Hmm…vattuman… du har en stark vilja och är frihetstörstande” och de ba ”OMG HUR VISSTE DU???”. 

Har passat på att läsa på lite om mitt eget stjärntecken också, det vill säga SKYTTEN! Det här hittade jag till exempel: 

”Skytten är en riktig vagabond som uppskattar exotisk och doftande mat från världens alla hörn. De är extra förtjusta i mat de inte provat på eller annorlunda rätter. Något marockanskt såsom en mustig lamgryta med spännande kryddning och gärna exotiska tillbehör som ni med fördel äter ute i det fria faller gissning skytten helt i smaken. Eller fylligt Côtes-du-Rhone vin slinker nog också tacksamt ner i en nu mycket förnöjd Skytt.”

 

Mmmmm…. Côtes-du-Rhone-vin….. Min favorit! Nästan läskigt hur rätt astroguide.se hade om mig, mitt liv, mina vinpreferenser och hur jag gillar mina grytor. Det blir bara bättre och bättre också: 

 

Skytten älskar som sagt rörelse och frihet. Motion, resor är skyttens melodi och de älskar natur och skog där de kan känna sig fria och gallopera fram till häst, jogga med hunden eller bara ströva i skogen.”

 

Det är ju jag på pricken! Jag skulle faktiskt bli förvånad om ni såg mig på stan utan min trofasta avelshäst som jag använder för att ta mig fram mellan Kicks och Åhléns. Även detta: 

 

”Som partner till en skytt blir det fest och glam och ständigt nya äventyr. Skytten är mycket charmig och är förtjust i tillgivenhet, men hatar om du kväver den med för mycket ”gullande”.  Var beredd på skyttens raka och ibland taktlösa sätt och försök aldrig att binda din skytt.” 

 

ALLTID fest, glamour och äventyr i mitt liv! Ni får aldrig binda mig! Och inget jävla ”gullande” i onödan heller. Hatar det! 

 

Vad skönt att vi rett ut det här nu. Från och med nu så vill jag att ni i första hand ser mig som Skytt.

 

Bloggare, inspiratör, livscoach, men framför allt Skytt. Så står det på alla mina visitkort. 

En kommentar | “2014 – Astrologins år!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Frank skriver:

    Säkert ironiskt, men vad har astronomi med astrologi att göra?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Senaste kommentarer

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg