Prenumerationer man inte visste existerade

8:00 12 Jan 2014

Blondinbella har börjat ”prenumerera på färskt bröd” på helgmorgnarna nu? Man bara……. VA? SMAKA PÅ DEN MENINGEN HÖRNI! Om man ändå ska prenumerera på något onödigt så kan man väl välja något roligare än BRÖD. Jag hade absolut valt att prenumerera på någon härlig kossa istället som knackar på med svansen varje morgon som man sedan får stå och mjölka i porten för att få sin dagliga mjölkleverans. 

Själv så tycker jag mest bara att det skulle vara jobbigt att typ behöva ställa klockan varje morgon för att möta något jävla bud som står utanför ens dörr och ba ”QUINOABRÖD BABY!!” medan man själv står där och känner sig som en möglig surdeg i någon morgonrock med ingrott svett och ett knullrufs trots att man inte haft sex på ett halvår. Jag skulle typ kunna betala bara för att SLIPPA den tjänsten. Orka ha någon feeder som ba ”SKYNDA ÄT UPP BRÖDET FÖR IMORGON KOMMER SEX LIMPOR TILL!!!” och pular in massa mjöl i munnen på en. 

Vem kommer ens på idén att prenumerera PÅ FÄRSKT BRÖD??? Det är ett så himla borgerligt behov. Ska börja prenumerera på ännu konstigare saker nu bara för att bräcka Blondinbella. Typ börja flyga in blommor från Provence varje morgon. Minst tio buketter. Eller börja prenumerera på buteljerat vatten från grönländska glaciärer. Kranvatten är ju så arbetarklass. 

 

5 kommentarer | “Prenumerationer man inte visste existerade”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Motvilliga Mamman skriver:

    Jag vill prenumerera på choklad. Och vin. Rakt ner i brevlådan liksom. Så. Jävla. Praktiskt.

  2. Sofia skriver:

    Hahaha men åh du är så jävla rolig jämt. Skriver roligt!!

  3. Elinnnnnnn skriver:

    hahah, måste bara säga att jag älskar när du skriver om blondinbella!

  4. Madde skriver:

    Men det är fan inte klokt hur du lyckas vara SÅ JÄVLA ROLIG I VARENDA INLÄGGSJÄVEL. Pallar knappt gå in för att jag får sådan prestationsångest över mitt eget skrivande och bara vill ligga och gråtrunka istället. Men det här var menat som en komplimang. Så: du är bäst och roligast och borde ha Sveriges största blogg och få skriva roliga krönikor i alla tidningar.

  5. marilyn skriver:

    hahahahaha ”borgerligt behov”, klockrent!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Senaste kommentarer

Mest läst på NG