Återanpassning till samhället för Paradise Hotel-deltagare

5:35 6 Feb 2014

Nu är det slut med Paradise Hotel, och för deltagarna är det dags att påbörja återanpassningen till samhället igen. Det kan inte vara lätt alla gånger. Tänker mig att Jeppe väntar på bussen och tror att det är parceremoni och bara ”Aaahh vem ska jag stå med?”. Och så väljer han till sist någon tjej och smyger upp bakom henne och ger henne en puss på kinden. Otäckt.

Tycker att själva finalspelet var lite tråkigt dock? Ba två personer står och håller i en kula och ba ”Oooooh vem ska släppa den?”. Jag hade förväntat mig något sånt om det var Farmen jag kollade på, men man trodde ju att Paradise Hotel skulle vara lite mer rafflande. Önskar typ att det hade avgjorts genom en korvätartävling istället. Mest korvar på tio minuter vinner! Sen så ligger alla deltagare på stranden och spyr vid havskanten i solnedgången, och då rullar sluttexterna och TV3 tackar sina sponsorer Sohlbergs korv och Hawaiian Tropic. 

Ser att TV3 redan söker deltagare inför nästa säsong! Borde man söka? Antar att det blir rekryteringsträff på Arbetsförmedlingens kontor i alla svenska småstäder som finns. Undrar hur en sån rekrytering går till? Tänker mig att det finns flera delmoment man måste klara av för att få vara med. T.ex dricka starksprit ur en annan persons navel, posera bredvid en palm, vara dålig på att ta beslut under press, ha bristande analysförmåga och vara positivt inställd till nudism.

En kommentar | “Återanpassning till samhället för Paradise Hotel-deltagare”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Rebbi skriver:

    Haha, skulle du vara med skulle det nog bli första året jag orkar följa det.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Senaste kommentarer