Barcelona

7:49 14 Feb 2014

Fan vad jag ska blogga om Alla Hjärtans Dag hela tiden? Det var ett jävla tjat! Känns som att det bara är jag och alla butiksägare i hela Sverige som bryr sig. Hur som helst så satt jag på jobbet idag och ba ”Åhhhh det är så synd om meeeej idag” och fick en kortslutning i huvudet och bokade en weekend till Barcelona om två veckor som ”tröst”??? Jag vet att jag redan ska åka till Toscana i slutet av mars och trampa vin, men det kändes SÅ långt borta att jag var TVUNGEN att boka en resa innan det. Man ba HEJ HEJ LYXFÄLLAN! Blir bara orimligare och orimligare för varje dag som går.  Kände dock bara YOLO. Lika bra att passa på att resa medan jag jobbar heltid och har pengar. Snart sitter man där kutryggad i skolbänken och suger av en blyertspenna och slösar bort sin ungdom på universitetet och typ bor i ”Linköping” eller något annat parallellt universum, så jag måste ta alla chanser jag har nu. 

Kolla vad fint!!! Snodde bilden från någon surrealistisk spåkresereklam med studenter som skrattar med munnar stora som hästar. Sådär ser ALLA hus ut i Barcelona!!! Asså verkligen ALLA. Alla fasader ser ut som knottriga kondomer i hela stan. Längtar dit så himla mycket nu! Har alltid känt starka misstankar att mitt blod egentligen är sangria, och om två veckor får jag äntligen en chans till att göra misstanken till verklighet. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Senaste kommentarer

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg