Partiledare inlåst på toa

1:14 9 Apr 2014

Här har vi dagens viktigaste politiska nyhetshändelse! Nu väntar vi bara på att resten av partiledarnas husdjur ska stänga in sina hussar och mattar under resten av SUPERVALÅRET så att vi slipper se dem framträda i media och störa vårt internetsurfande när vi egentligen bara vill kolla på gulliga djur.

Undrar hur lång tid det skulle dröja innan någon upptäckte att Annie Lööf eller Göran Hägglund var inlåst på toa? Förmodligen flera veckor, kanske ÅR, innan någon skulle ställa frågan var de egentligen tog vägen någonstans och börja leta? 

Tur att Anna kom ut efter en timme. Politikers främsta uppgift är ju ändå att vara problemlösare, så nu när de direktsända valdebatterna snart kommer börja så tycker jag att man ska låsa in varje partiledare i varsin bur och sedan se vem som tar sig ut snabbast. Vinnaren får styra Sverige under de kommande fyra åren. 

I Piratpartiets fall så var det visserligen katternas fel att partiledaren blev inlåst, men nedan så har jag listat vad några andra partiledare hade skyllt på om de blev inlåsta på toa och inte kunde ta sig ut. 

Jan Björklund: Jag blev inlåst på toa och kunde inte ta mig ut för att jag inte fick gå ett yrkesförberedande gymnasieprogram med fokus på praktik istället för teori. Om jag fått lära mig snickra, så hade jag själv lyft ner dörren och tagit mig ut direkt. 

Jonas Sjöstedt: Faktumet att jag inte kunde ta mig ut när toadörren gått i baklås, är något som vi kan skylla på ROT-avdraget. Om inte ROT-avdraget hade funnits så hade det inte heller funnits någon avancerad toalettdörr som gått i baklås. 

Annie Lööf: Jag kunde inte ta mig ut från toaletten på grund av den brist på entreprenörsskap som finns i Sverige idag.

Fredrik Reinfeldt: Jag ville inte ens ta mig ut från toaletten på egen hand eftersom jag vet att det skulle innebära ett förlorat arbetstillfälle för personen som skulle behöva rädda mig. 

5 kommentarer | “Partiledare inlåst på toa”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Karolina skriver:

    alltså. hahaha. transfrans!! <3

  2. Lisa skriver:

    HAHA! Du är fantastisk………

  3. im skriver:

    Haha du är bäst<3

  4. Mia skriver:

    Genialiskt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Senaste kommentarer

Mest läst på NG