Vinbloggar

2:41 24 Maj 2014

Igår var jag på födelsefest! Det händer ju inte så ofta att jag blir bjuden, men när jag väl blir det så förvandlas jag till en girig blodigel som suger på ett bubblande glas rosé och vägrar släppa taget. Alltid härligt att ”mingla”. Som vanligt så utvecklades festen till att handla om mig själv och mina framgångar, med folk som ville ta bild med mig och få karriärtips och andra livsråd. Eller inte. Kvällen avslutades med ett öronbedövande fyrverkeri som lyste upp hela himlavalvet till min ära. NOT!!!

Köpte en flaska vin till hen som fyllde år för jag har läst att vuxna människor gör sånt. Jag gick till Systembolaget och bah ”Har ni några kändisviner? De behöver absolut inte vara goda!” och gubben som jobbade där suckade och ba ”Vad menar du med ‘kändis’?” och jag ba ”Amen jag vet inte ge mig något överprisat bara!”.

Det blev ett vin från Maria Montazami Collection. Ett tag var jag sugen på att köpa ett från Per Gessle Collection, men så såg jag att det kostade 149 kronor för en flaska. Man ba VEM TROR DU ATT DU ÄR??? Blir arg på riktigt. Letade länge efter Laila Bagges vin också, men hittade det inte. Undrar varför?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Senaste kommentarer

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg